Külföldi sztár

Natalia Oreiro: Férje megbocsátotta neki, hogy megcsalta

A Vad angyal házassága túlélte, hogy egy ideig máshol kereste a boldogságot.

Hiszik, vagy sem, lassan az ötödik X felé közeledik az argentin szappanopera egykori Milagrosa, vagyis az őt alakító uruguayi színésznő. Natalia Oreiro elmúlt 47 éves, de az idő vasfoga rajta egyszerűen nem hagy nyomot… Ma is igazi bombázó. Sőt tulajdonképpen szinte nem is változott azóta, hogy alig húszévesen eljátszotta a fiús, vadóc Mili szerepét, ami Latin-Amerika mellett különösen Kelet-Európában és Ázsiában tette nagyon népszerűvé. Bár a sorozat 1998 és 1999 között készült, és 270 epizódot ért meg, hazánkban csak 2000-ben kezdték vetíteni.

Már kamasz a fia

Az azóta eltelt évtizedekben a színésznő jó pár mozifilmben is játszott, emellett sikeres popsztárkarriert épített, és világszerte sokat turnézott. Az utóbbi esztendőkben szülőhazájában tehetségkutatók zsűritagjaként is hasznosította a showbizniszben szerzett tapasztalatát, legutóbb pedig ismét szériasztár lett: eljátszotta Eva Perónt a Santa Evita című sorozatban.

Legfontosabb szerepe azonban az anyaság. Egy szem fia, Merlín Atahualpa már kamasz, januárban lesz 13 éves, és az édesanyja szeme fénye. „Olyan gyorsan felnőnek a gyerekek! De annak nagyon örülök, hogy normális gyerekkort tudtunk biztosítani neki, és sokat játszhatott a kedvére, ami borzasztó fontos. Szeret origamizni, sokat lovagol, imádja az állatokat, és szívesen barkácsol mindenfélét fából” – mesélte. A fiút igyekszik a reflektor­fénytől távol nevelni, így csak ritkán mutatja meg.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

Tartós lett a meglepő szerelem

Csemetéje apjával, zenész férjével, a nála húsz évvel idősebb Ricardo Mollóval annak idején egy meditációs központban találkoztak, ahol együtt jógáztak. Natalia azt mondja, ő volt az, aki első látásra halálosan beleszeretett az akkor már a negyvenes éveiben járó férfiba, akinek viszont két hónapba telt, hogy többnek lássa egy kedves, fiatal barátnál. Már 23 éve élnek házasságban, és Natalia most nagyjából annyi idős, mint élete párja volt, amikor egymásba szerettek. „Különös belegondolni ebbe, de a nagy korkülönbség sosem okozott nálunk problémát. Talán azért, mert a legtöbb dologban nagyon hasonló az ízlésünk, és ugyanazok az értékeink. Jól ki is egészítjük egymást, ő sokkal nyugodtabb, míg én impulzívabb vagyok. De a kapcsolatunk mindig napról napra épül, Ricardo pedig remek társ, és kölcsönösen mindenben támogatjuk egymást” – osztotta meg hosszú házassága titkát Natalia. Kapcsolatuk még azt is túlvészelte, amikor a híres feleség bő tíz éve megingott, és félrelépett a jóképű chilei színésszel, Benjamin Vicuñával. De hamar visszatért a férjéhez, aki megbocsátott neki.

Natalia Oreiro és Ricardo Mollo kapcsolata barátsággal indult (Fotó: Getty Images)

Megmarad az orosz útlevél?

Natalia életének van még egy különleges aspektusa: közismert a kötődése Oroszországhoz. Énekesnőként sokszor fellépett az országban, ahol óriási kedvenc, és 2021-ben még orosz az állampolgárságot is megkapta. Néhány hónapja aztán egyesek azt követelték, hogy ezt vonják vissza tőle, mivel Natalia évek óta rendszeresen részt vesz a Pride-­on Buenos Airesben, ahol él. Latin-Amerikában amúgy is a melegek egyik ikonjának számít, Oroszországban azonban a homo­szexualitás „népszerű­sítése” egy ideje ismét tiltólistás.

És hogy van Ivo?

Sorozatbeli partnere, az Ivo di Carlót alakító, ma 52 éves Facundo Arana háromgyerekes apa, és ő is boldog házasságban él. Immár tizenhét éve a modell Maria Susini a felesége, akivel 2012-ben házasodtak össze. Lányuk, a modellkarriert építő India 16 éves, ikerfiaik, Yaco és Moro egy évvel fiatalabbak. A színész szenvedélyes hegymászó, a minap az Andokba járt. Két éve Magyarországon időzött egy kicsit, amikor a Dancing with the Stars külföldi sztárvendége volt. Nataliával máig jóbarátok.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!