Külföldi sztár

Ozzy Osbourne felesége megbocsátotta a megcsalást, és már 42 éve házasok

A 75 éves zenész nemcsak rocksztárkarrierjéről, de korábbi családi valóságshow-járól is híres. Sok minden történt velük azóta, hogy a The Osbournes című műsor véget ért.

Még egy utolsó fellépés a szülővárosában, Birminghamben, és végleg búcsút int a zenének a Black Sabbath frontembere. Ozzy Osbourne hosszú évek óta Parkinson-kórral küzd, és ha ez nem lenne elég, túl van négy gerincműtéten is. Mindezek miatt csak nehezen, botra támaszkodva jár, egyensúlyzavarai vannak, és úgy mindenestül nincs túl jó bőrben. Jó kedélye a nyavalyái dacára megmaradt, és kijelentette: távol van még attól, hogy az utolsókat rúgja. „Ozzy hangja most is tökéletes, és még mindig csinálja az énekgyakorlatait, tele van a feje dallamokkal. És egyfolytában viccelődik” – mesélte a felesége.

Négy évig tartott a titkos viszony

Sharon Osbourne-nal – aki önmagában szintén egy intézmény, illetve hosszú évtizedekig a rocker menedzsere is volt – idén nyáron már a 42. házassági évfordulójukat ünneplik. De hiába a hosszú kapcsolat, a házaséletükből sosem hiányzott a dráma. A 71 éves asszony épp nemrégiben mesélte el, hogy közel tíz éve majdnem öngyilkos lett a férje miatt, amikor rájött, hogy Ozzynak viszonya van a fodrászával, Michelle Pugh-val. A házasságon kívüli kaland négy évig tartott, és persze nem az első eset volt a zenész hűtlenkedései sorában… Ez az affér viszont majdnem váláshoz vezetett, külön is költöztek egy időre. „Ahhoz hozzá voltam szokva, hogy mindig vannak a férjem körül rajongók, akikkel egy-egy éjszakára ágyba bújik. De amikor az e-mailjei között szerelmes leveleket találtam, az teljesen letaglózott. Arra gondoltam, oké, a gyerekeink felnőttek, már megállnak a saját lábukon. Úgyhogy megpróbáltam megölni magam, bevettem egy halom gyógyszert, és bezárkóztam a fürdőszobába” – mesélte az asszony egy podcastben. Ha nem jön takarítani a bejárónő, aki aztán összeesve megtalálta, talán ma nem is élne.

Sharon és Ozzy Osbourne a fiukkal, Jackkel (Fotó: Getty Images)

„Néha legszívesebben megölném”

Sharon végül visszafogadta a hűtlen rockert, aki bűnbánó kutyaként oldalgott haza. Tény, hogy a felesége mindig mindenben az állandó támasza volt, most, a betegségeiben pedig aztán végképp rászorul. „Sharon a lelki társam. Néha nem szeretem, vagy haragszom rá, néha legszívesebben megölném, de az az igazság, hogy nem tudnék élni nélküle” – mondta Ozzy, és ez az érzés nyilvánvalóan kölcsönös. Az asszony amúgy az utóbbi időben megdöbbentő fogyásával is felhívta magára a figyelmet, sokak szerint már egyenesen ijesztő, mennyire sovány lett. Ő maga is elismerte, hogy 45 kilót sem mutat már alatta a mérleg, és azt sem tagadta, hogy a drasztikus súlyvesztés a sztárok köré­ben oly népszerű, eredetileg cukorbetegeknek kifejlesztett „csodaszernek” köszönhető. Őszintén bevallotta, tudja, hogy túllőtt a célon, és most már szeretne hízni egy kicsit, de sajnos nem tud. „Vigyázz, hogy mit kívánsz, pórul járhatsz vele” – mondta szomorúan.

Egyre gyarapodik a család

Hasonlóan csontsovány lett a házaspár korábban duci lánya, a 39 éves Kelly is, aki ma már maga is anyuka, 2022-ben született meg a kisfia, Sidney. A gyerek apjával, a zenész Sid Wilson-nal egyelőre nem házasodtak össze. Kelly korábban gyomorszűkítő műtéten esett át, így sikerült leadnia a kilókat. Osbourne-ék fia, a 38 éves Jack négygyerekes apa, de az első feleségétől elvált. A legkisebb csemetéje már az új nejétől, Aree Gearhart-tól született, akivel tavaly házasodtak össze. Jacknél bő tíz éve szklerózis multiplexet diagnosztizáltak. Ozzynak és Sharonnak van egy harmadik gyereke, akiről kevesebb szó esik: a 40 éves Aimee ugyan színésznő és énekesnő, de világéletében utálta a családja körüli nagy felhajtást, a valóságshow-jukban sem volt hajlandó szerepelni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelly Osbourne (@kellyosbourne) által megosztott bejegyzés

Tévétörténelmet írtak

A rajongók négy évadon át, 2002 és 2005 között követhették Osbourne-ék zűrzavaros és extravagáns életét. Volt róla szó, hogy később folytatják a műsort, de végül soha nem lett semmi a dologból. Pedig minden idők egyik legnézettebb valóságshow-ja volt.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!