Külföldi sztár

Most akkor Lady Gaga mégis terhes? Döntse el ön!

Olyan ritkán lehetett együtt látni a párjával a popsztárt, hogy sokan biztosra vették, időközben szakítottak is… De pont az ellenkezője az igaz!

Lady Gaga az olimpia megnyitóján a párizsi kabarék és a Moulin Rouge világát idéző díszletek közt, rózsaszín pomponok erdejében nyűgözte le a nézőket látványos fellépésével, egy franciá­ul előadott híres dallal.

Az olimpia megnyitóján is látványosan takargatta a hasát (Fotó: Getty Images)

A rajongóit azonban még inkább elbűvölte azzal a hírrel, ami két nappal később járta be a világot: a vőlegényeként mutatta be Michael Polanskyt a francia miniszterelnöknek. Vagyis nem voltak alaptalanok a tavasszal felröppent pletykák, amelyek arról szóltak, hogy kedvese eljegyezte a popsztárt – a szóbeszéd alapját akkor a Gaga ujját ékesítő gyémántgyűrű adta. A filantróp üzletemberként ismert Polansky immár majdnem öt éve a sztár párja, de mivel sokáig egyáltalán nem mutatkoztak együtt, a legtöbben azt hitték, csendben vége is lett a kapcsolatuknak. Tévedtek, és egy ideje újra gyakrabban készülnek közös fotók a párról, hol Malibuban kapták őket lencsevégre pizzázás közben, hol egy esküvőn Maine-ben.

Testvére esküvőjén jegygyűrűvel és pocakkal kapták le (Fotó: Profimedia)

Utóbbi alkalom egy másik pletykára is alapot adott: Gaga ugyanis a testvére, Natalie Germanotta lagziján volt koszorúslány, és gömbölyödő hasával eléggé úgy festett, mintha babát várna. Akkor sie­tett cáfolni, hogy terhes lenne, azt írta, többet kell izzadnia az edzőteremben. A minapi párizsi előadásán viszont ismét sokaknak szemet szúrt kissé kikerekedett formája, amelyet a rafinált Dior kosztüm mintha leplezni próbált volna, és az is, hogy mintha a megszokottnál nehézkesebben mozgott volna. Lehetséges, hogy mégis babát vár? Gaga mindenesetre elmúlt 38 éves, és korábban többször beszélt arról, hogy igazi nagy családra vágyik, legalább három gyereket szeretne. A párját a jelek szerint már megtalálta hozzá…

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!