Külföldi sztár

A Schumacher család titkai: Michael öccse egy francia férfit szeret

Sokan felkapták a fejüket Ralf Schumacher coming outjára, hiszen a Forma–1-es legenda testvére korábban nős ember volt. De nem a minapi vallomás az egyetlen érdekesség az autósport leghíresebb famíliájában.

A súlyos síbalesetet szenvedett egykori Forma–1-es bajnok, a minden valószínűség szerint teljesen magatehetetlenné vált Michael­ Schumacher­ évek óta a külvilágtól hermetikusan elzárva él. Állapotáról immár több mint tíz éve szinte semmit nem tudni, otthoni ápolását irányító felesége, Corinna oroszlánként védi a kíváncsiskodóktól. De nem az 55 éves, tragikus sorsú autóversenyző az egyetlen a Schumacher­ családban, akit titkok öveznek.

Majdnem ötvenéves koráig várt

49 esztendős öccse, Ralf Schumacher évtizedekig rejtegette titkát, mielőtt a minap aztán nyilvánosan megosztotta a világgal, hogy bár sokáig nős ember volt, valójában a saját neméhez vonzódik. Hiába elfogadott a nyugati világban a homoszexualitás, Ralf késői coming outja teljesen érthető az ő közegében. Hiszen bár olyan sikeres soha nem lett, mint ikonikus alakká vált bátyja, ő is sokáig dobogós autóversenyző volt. Az élsportolók között egyáltalán, de a kifejezetten férfiasnak tartott motorsportok világában aztán pláne nagyon ritka, hogy valaki felvállalja a másságát. Nem is véletlen, hogy akkora feltűnést keltett a kisebb Schumacher Instagram-bejegyzése, amely így szólt: „Az életben az a legszebb, ha a megfelelő társ van melletted, akivel mindent megoszthatsz.” A fotón pedig, amit ehhez posztolt, egy férfival összeölelkezve látható, ahogyan a varázslatos naplementét nézik.

Ralf Schumacher a Hungaroringen (Fotó: Getty Images)

„Mindegy, hogy nő vagy férfi”

Felnőtt fia az elsők közt sietett gratulálni Ralfnak. Az amúgy szintén autóversenyző, 22 éves David ezt kommentelte apja vallomásához: „Annyira örülök, hogy végre találtál valakit, akivel igazán jól érzed magad, és aki mellett hazataláltál, mindegy, hogy nő vagy férfi. 100 százalékig melletted állok, papa, és minden jót kívánok nektek.” Az sem titok, hogy ki az, aki mellett Ralf boldogságot talált: a francia Étienne­ Bousquet-Cassagne 34 éves, és két éve vannak együtt. Monacóban ismerkedtek meg, és a fiatalember általános menedzserként ügyködik az egykori versenyző és mostani kommentátor mellett. Valamennyire már németül is megtanult Ralf kedvéért. A pár a minap a Hungaroringen is együtt bukkant fel a Magyar Nagydíjon, ahonnan Schumacher a Sky televízió szakértőjeként tudósított.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc) által megosztott bejegyzés

Modell és színésznő

Michael Schumacher öccse korábban majdnem másfél évtizeden át élt házasságban, igaz, modell feleségével, Corával mindig is elég viharos volt a kapcsolatuk. 2015-ben váltak el, miután egy ideje már külön éltek, egy szem fiuk, David még nem volt 14 éves. A 47 éves asszony, aki tévés személyiségként és színésznőként is ismert Németországban, az utóbbi időben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy csatlakozott az exkluzív felnőtt-tartalmakat kínáló OnlyFans platformhoz. A házaspár fiának hála, magyar szál is van már a Schumacher család történetében: David barátnője a Wikipédia szerint ugyanis Keszthelyi Vivien háromszoros túraautóversenyző-bajnok, aki minden idők legfiatalabb női versenyzője a nemzetközi GT4-es bajnokságok történetében. A 23 éves Vivien nemcsak nagyon sikeres a motorsportban, de emellett igazi szépség is. Daviddal már hat éve szeretik egymást, együtt élnek Salzburgban, és közös jövőt terveznek.

Brad Pitt az idei Hungaroringen (Fotó: Getty Images)

Pitt is versenybe szállt

Nem Ralf volt az egyetlen, aki feltűnést keltett a minap a Hungaroringen: a hollywoodi sztár, Brad Pitt is Budapestre érkezett az itteni futamra. Legutóbbi filmjében, a jövőre mozikba kerülő F1-ben ugyanis egy autóversenyzőt játszik – a film 300 millió dolláros büdzséje igencsak látványos jeleneteket ígér.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!