Külföldi sztár

Gerard Butler: Újra egy sportos szépség hódította meg az örök agglegény szívét

A skót filmsztár közel egy évtizeden át élt „se veled, sem nélküled” kapcsolatban élt előző párjával. Most azonban láthatóan új szerelem van az életében.

A Sports Illustrated sportmagazin szemrevaló modellje, Penny­ Lane hódította meg az örök agglegény Gerard Butler szívét. A feltűnő szépség pont egy negyed évszázaddal fiatalabb az 54 esztendős színésznél, hiszen csak 29 éves. A jókora korkülönbség dacára láthatóan nagyon egy hullámhosszon vannak, fülig érő szájjal igyekeztek egy felkapott étterembe a londoni Primrose Hillen. Butlert az sem zavarta, amikor észre­vette a paparazzókat, akik a fotósorozatot lőtték róluk.

Penny Lane-nel 25 év van köztük

Minden jel arra utal tehát, hogy közel egy évtized után a színész továbblépett előző párkapcsolatából, amely a vele majdnem egyidős lakberendező hölgyhöz, a szintén rendkívül sportos Morgan Brownhoz fűzte. Több mint egy éve látták őket utoljára együtt, de hullámzó kapcsolatuk alatt azelőtt már legalább fél tucatszor szakítottak, majd újra kibékültek. Majd elválik, az új barátnő végleg átveszi-e a helyét…

Morgannel fél tucatszor szakítottak

Kiemelt kép és fotók: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!