Külföldi sztár

Mi történt 20 év alatt a Született feleségekkel? Volt, aki börtönbe került, más legyőzte a rákot

Hihetetlen, de már két évtizede annak, hogy először pillanthattunk be a Lila Akác köz titkaiba és a négy nem mindennapi házi­asszony kalandos életébe.

Bár a Született feleségek eseményei nyolc évadon át pörögtek, és a nézők imádták, az egyik egykori forgatókönyvíró szerint kész csoda, hogy egyáltalán sikerült napról napra tető alá hozni a forgatást. Szerinte ugyanis állandóan teljes káosz uralkodott, a szereplők közül pedig néhányan ki nem állhatták egymást. A közös szövegolvasásnál mindenki igyekezett kerülni Teri Hatcher tekintetét, hogy ne vonja magára a figyelmét. „Az sosem szült jó vért” – írta visszaemlékezéseiben Patty Lin. Ez a pletyka nem új keletű, de vajon – mint a forgatókönyvíró állítja – miért kerülték a stáb tagjai egy emberként a Susan Mayert életre keltő színésznőt? A szőke Edie-t játszó Nicollette Sheridan nemes egyszerűséggel annyit mondott, Teri a legaljasabb nő a világon – igaz, mások meg róla mondták, hogy nem könnyű vele együtt dolgozni.

A tűzrőlpattant Gabrielle Solist alakító Eva Longoria viszont alighanem Teriről beszélt, amikor felidézte, hogyan kóstolgatta őt a forgatáson állandóan egy meg nem nevezett kolléga, annyira, hogy már utált dolgozni menni – míg a többiek végül helyre nem tették az illetőt. „Az összes kolléganőmmel, Marciával, Felicityvel és másokkal jó barátnők lettünk, mindig mindent megbeszéltünk. Egyedül Terivel nem, ő magának való alak” – summázta Eva. A sorozat egyik készítője is név nélkül mesélt arról, hogy a show egyik női sztárja mennyire kibírhatatlanul viselkedett. „Mindenki mindent megpróbált, hogy kijöjjön vele, de egyszerűen lehetetlen volt. Az illető egy idő után már nem is beszélt a kollégáival.” Teri maga is megszólalt az ellenségeskedésről, és annyit mondott: ő minden tőle telhetőt megtett a sorozatért és tiszta a lelkiismerete.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DH🍎 (@desperatehousewivessforever) által megosztott bejegyzés

Mi történt a négy született feleséggel?

A háziasszonyok gyöngyét, a perfekcionista Bree-t alakító Marcia Cross most márciusban lesz 62 éves. A színésznő és férje, Tom Mahoney húsz éve együtt vannak, ikerlányaik, Eden és Savannah a napokban lettek 17 évesek. Marciánál hat éve végbélrákot diagnosztizáltak, de szerencsésen meggyógyult, azóta igyekszik maga is felvilágosító kampányt folytatni a betegséggel kapcsolatban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DH🍎 (@desperatehousewivessforever) által megosztott bejegyzés

Felicity Huffman életében nagy törést jelentett, amikor 2019-ben lebukott, hogy korrupt módon, csalással próbálta bejuttatni egyik lányát az egyetemre, és 11 napra börtönbe kellett mennie emiatt. A 61 éves színésznő  azóta nem sok munkát kapott. „Mintha eltörölték volna a régi életemet, és kicsit meghaltam volna” – mondta keserűen. Most a londoni West Enden tér majd vissza egy színházi szerepben. Férjével, William H. Macyvel a megpróbáltatások dacára már 40 éve együtt vannak, és 26 éve házasok. Két lányuk már felnőtt, Sophia 23, Georgia 21 éves.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DH🍎 (@desperatehousewivessforever) által megosztott bejegyzés

A bájos Gabyt alakító Eva Longoria nem tűnt el annyira a reflektorfényből, mint a társai, elég sokat forgat, és évek óra rendez is filmeket. 49 éves színésznő két zátonyra futott házasság után 2016-ban ment hozzá jelenlegi férjéhez, José Bastónhoz. Tőle született egy szem csemetéje, Santiago, aki idén lesz hatéves, és akivel elválaszthatatlanok. Eva élénken érdeklődik a politika iránt, a latino nők és a bevándorlók jogait különösen a szívén viseli.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DH🍎 (@desperatehousewivessforever) által megosztott bejegyzés

Teri Hatcher idén decemberben tölti majd be a 60-at. Húsz éve elvált, és nagyon régóta nincs férfi az életében, de sokszor elmondta, hogy nem is hiányzik neki társ. Talán, mert kislányként molesztálták, a szerelem és a testi intimitás mindig is idegen maradt a számára. Egyedül van, de nem magányos – nagyon közel állnak egymáshoz egy szem lányával, a 26 éves Emersonnal. Teri főleg tévés produkciókban játszik, közel a hatodik X-hez is bomba formában van, és imád utazni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DH🍎 (@desperatehousewivessforever) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!