Külföldi sztár

David Beckham: Kész kis hölgy lett a lánya!

Hogy repül az idő… Július 10-én már a 13. szülinapját ünnepli Beckhamék legkisebb csemetéje, aki nemrég látványosan nőiesedni kezdett. A papa szeme fénye nem olyan vékonyka, mint az édesanyja, a stílusérzéket viszont egyértelműen tőle örökölte.

Harper még épp csak belépett a tinédzserkorba, de igencsak sokat változott a külseje az utóbbi időben. Nemcsak nagylányos lett a formája, de ékszereket hord, divatosan öltözködik, és a körmét is lakkozza. Bármilyen gyorsan cseperedik is a szemünk előtt Beckhamék legkisebb gyereke, egy dolog nem változott: most is ugyanolyan szoros a viszonyuk híres édesapjával, akinek születése óta ő a szeme fénye. Nehéz is lenne letagadni, hogy Harper a kedvence, hiszen a testbeszédük mindent elárul, egymás iránti gyengéd gesztusaikból süt a szeretet és a ragaszkodás.

Apa-lánya szerelem

David Beckham mindig úgy öleli magához imádott csemetéjét, úgy néz rá, és olyan boldogan pózol vele, a tetejébe olyan gyakran látni őket kettesben közös programokon, hogy nem kétséges: hiába érkeztek el a kamaszévek, máig dúl az apa-lánya „szerelem”. Itt úgy tűnik, nem lesz daccal teli kamaszkor, a vajszívű papa egész biztosan mindenben enged majd egy szem lánygyermekének. A sok babusgatásban persze benne van az is, hogy a Beckham fiúk mára felnőttek, és a legkisebb is kirepült a családi fészekből. A 25 esztendős Brooklyn évek óta nős, és a tengerentúlon él, Romeo elmúlt 21, Cruz pedig 19 éves. Így aztán Harper egyedüli gyerekként maradt a szülői házban, és legyen szó kertészkedésről, korcsolyázásról, koncertlátogatásról vagy épp shoppingolásról, nincs olyan dolog, amit ne csinálnának boldogan együtt az apjával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés

Már ő is fitneszteremben edz

Legutóbb Beckham amerikai futballcsapatának, az Inter Miaminak az egyik meccsén kapták őket együtt lencsevégre, ahol láthatóan remekül érezték magukat együtt. A volt focistát a jelek szerint az sem zavarta, hogy a csapata nem tudott győzni. „Nem szereztük meg a három pontot, amit akartunk, de mit számít, ha itt van mellettem az én kicsikém” – írta a büszke apa. A friss fotók azt is megmutatják, hogy a kamaszodó Harper husibb alkat, mint híresen vékony anyukája. Victoria állítólag aggódik is emiatt, és idejekorán rávette a lányát, hogy járjon vele edzeni a fitneszterembe – Harper már 11-12 évesen különböző gépeken izzadt az anyukájával. A divattervező mama erről még posztolt is az Instáján, ami miatt aztán sokan támadták. „Jó lenne, ha nem a beteges soványságot istenítő saját testképét akarná ráerőltetni a lányára” – fogalmazott valaki.

Palacsinta mindig jöhet

Harper ma már olyan magas, mint az édesanyja, vagyis 163 centi – Victoria Beckham ehhez alig 48 kiló. De attól egyelőre aligha kell tartani, hogy a kamasz lány netán anorexiás vagy bulimiás lesz. Imádja ugyanis gasztromániás édesapja főztjét, Beckham pedig rendszeresen kényezteti a kedvenc finomságaival. Az Instán közzétett egyik videójából például kiderül, hogy reggelente olykor saját kezűleg sütött friss palacsintával ébreszti csemetéjét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés

Miért amerikai állampolgár?

A testvéreitől eltérően a család legifjabb sarja születésétől fogva amerikai útlevéllel is rendelkezik: Harper ugyanis Los Angelesben jött világra, mivel brit szülei 2011-ben Amerikában éltek. Vele ellentétben a két nagyobbik bátyja, Brooklyn és Romeo Londonban születtek. A harmadik fiú, Cruz viszont Madridban, hiszen Beckham akkoriban ott focizott, így ő pedig spanyol állampolgár is.

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!