Külföldi sztár

Csalfa ex, bosszúálló feleség: szerelmi drámáktól hangos a Napsugár sztárjainak élete

Magyar­országon is népszerű lett a legújabb török szappanopera. Most bemutatjuk az Elifet és Firatot alakító két színészt.

Szingliként várja a nyarat

Az Egy csodálatos asszony című sorozat Şirinjeként lett híres Seray Kaya. A pikáns szépségű, 33 éves török színésznő korábban még arról álmodozott, hogy sminkes lesz belőle, de aztán beszippantották őt a castingok: 21 évesen már egy sorozatban szerepelt. 2017-ben kapta meg Şirin szerepét az Egy csodálatos asszonyban, és később őszintén beszélt arról, mennyire megrázta az, hogy milyen sok gyűlölködő és gonosz megjegyzést kapott a közösségi oldalain csak azért, mert egy negatív karaktert, a főhősnő Bahar féltékeny féltestvérét játszotta. Az az időszak egyébként is különösen nehéz volt a számára, mert épp a sorozat forgatása alatt, egy nappal a 28. születésnapja előtt veszítette el az édesapját egy minden előjel nélkül érkező szívinfarktusban. Gyászát később egy dalban, a Baba (magyarul Apa) című számában énekelte ki magából, ugyanis ebben a műfajban is tehetséges. Seray az utóbbi években már főszerepeket játszik, így 2022 és 2023 között készült Napsugár című sorozatban is ő lett a főhősnő: a férjét elvesztő Elifet alakítja, akinek friss özvegyként súlyos titkokkal kell szembesülnie. A színésznő korábban színész kollégájával, Gökhan Alkannal élt szerelemben, akivel egy forgatáson találkoztak.

Seraynak jól áll a végzet asszonya szerep

Tavaly aztán az énekes Mert Demir lett a párja, de igyekezett titokban tartani az új románcot. „A magánéletemet szeretném megtartani magamnak, nem fogok beszélni róla” – jelentette ki a kíváncsiskodó újságíróknak. Talán jobban is tette, hogy nem áradozott nyilvánosan zenész párjáról, ugyanis a szerelem végül rövid életűnek bizonyult, és az exe azóta már egy másik színésznővel, Serenay Sarıkayával randevúzik. Török sajtóhírek szerint volt némi átfedés a két kapcsolat között, Demir állítólag félrelépett az új hölggyel, amikor Serenay vokálozott az új számában. Seray azóta a munkába menekül, egy új sorozatot forgat, így nincs ideje sem gondolkodni, sem unatkozni. „Napi tizenkét órákat forgatunk, úgyhogy elég fárasztó, de egyáltalán nem panaszkodom, mert nagyon élvezem ezt a munkát” – mesélte.

Kisbabát vár az új felesége

A Napsugár férfi főhősét, Berk Oktayt is láthatták már más sorozatban a magyar tévénézők, ugyanis szerepelt a Tiltott gyümölcsben. Az Ankarában született színész 41 éves, és hazájában modellként is ismert – az adottságai kétségtelenül megvannak hozzá. Oktay a második házasságában él, 2022 szeptemberé­ben vette feleségül szépséges kolléganőjét, Yıldız Çağrı Atiksoyt, akivel néhány éve egy másik sorozat forgatásán szerettek egymásba. A házaspár épp első gyermekét várja, egy kislányt, a baba valamikor a nyár végén érkezik majd.

Ősszel lesz két éve, hogy ismét Berk megnősült

Első házassági évfordulójukon a színész nyilvános szerelmi vallomással köszöntötte élete párját: „Köszönöm Istennek a napot, amikor beléptél az életembe, amikor a társam lettél, amikor eggyé vált a lelkünk, és meggyógyítottál. Az utolsó lélegzetemig melletted leszek” – írta az Instagram-oldalán. Igazán romantikus szavak! Az első felesége, Merve Şarapçıoğlu azonban más arcát is látta a színésznek, legalábbis ha hinni lehet az állításának. Az asszony ugyanis, aki négy évig volt a felesége, azt mondja, Berk nemcsak megcsalta a mostani, új nejével, hanem erőszakos is volt vele. A nőt ugyanakkor a bíróságon elítélték, mivel az exférjével közös intim fotók kerültek ki tőle az internetre – Merve­ azt állítja, hogy nem ő tette közzé magánképeiket, hanem meghekkelték a telefonját. A válás 2020-ban zárult le, de nem volt békés szakítás, az egyszer biztos…

Kiemelt kép és fotók: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!