Külföldi sztár

Amikor Al Bundy egy kolumbiai bombázóra cserélte a feleségét – 15 éve került képernyőre a Modern család

A népszerű szitkom tizenegy évadot ért meg. Utánajártunk, mi van a főbb szereplőket alakító színészekkel.

Duplán bizonyított

A tévénézők jó részének nemcsak Jay Pritchettként, hanem az Egy rém rendes család Al Bundyjaként is ismerős Ed O’Neillt, hiszen egy évtizeden át alakította a keresetlen családfőt. Jay szerepében már sokkal szerethetőbb volt. A valóságban is példás házasságban él feleségével, a szintén színész Catherine Rusoff-fal – lassan négy évtizede házasok! Két felnőtt lányuk van, Sophia és Claire. A lassan 78 éves színész az utóbbi években nem nagyon forgatott, úgy tűnik, a Modern család befejeztével nyugdíjba vonult Hollywoodból. Bár a minap azzal viccelődött, hogy az egykori gázsija igazán jól jönne neki…

Ed O’Neill Catherine mellett lassan negyven éve boldog (Fotó: Profimedia)

Válása után keresi az igazit

Jay Pritchett Kolum­biából érkezett, bombázó – és persze roppant szenvedélyes – feleségét, Gloriát alakító Sofía Vergara most, 51 évesen is fantasztikusan néz ki. Tavaly nyáron elvált a férjétől, Joe Manganiellótól, a férfi ugyanis gyereket szeretett volna, ám ő nem akart babázni ­ennyi idősen. Már csak azért sem, mert az első férjétől született fia, Manolo elmúlt 32 éves. Sofía nem búslakodik a válás után, pár hónapja új férfi bukkant fel az életében: egy ortopéd sebésszel, ­Justin ­Salimannel randevúzik.

Sofía Vergara egy ortopéd sebésszel randizgat (Fotó: Profimedia)

Szakított három fia apjával

A ma 54 éves szőke színésznő, Julie Bowen Jay lányát, egy háromgyerekes anyukát, Claire Dunphyt alakított. Főleg tévés szerepei­ről ismert, előtte és utána is játszott sorozatokban. Julie a való életben is három gyerek édesanyja, elsőszülött fia, Oliver most lesz 17 éves, ikerfiai, John és Gus májusban töltik be a 15-öt. A színésznő azt mondja, csemetéit nem nyűgözi le a reflektorfény, és még őt se nagyon szokták megnézni a tévében. A fiúk apjától, az ingatlanbefektetéssel és szoftverfejlesztéssel foglalkozó Scott Phillips­től hat éve elvált, azóta a szingli anyák életét éli, ami tinédzserek mellett nem mindig könnyű. „Minden reggelem kész őrület, de már megszoktam” – mesélte Julie.

Julie Bowen a gyerekeivel (Fotó: Getty Images)

Két kislányt fogadott örökbe

Ty Burrell a sorozatban Claire férjét, Phil Dunphyt alakította, aki saját önképe szerint roppant menő apuka volt, még akkor is, ha ezt rajta kívül nem mindenki látta így. Az 56 éves színésznek való életben két örökbe fogadott lánya van, akik most kamaszok, a feleségével, Hollyval nevelik őket. A házaspár több mint negyed évszázada együtt van. Burrellnek a színészet mellett üzleti vállalkozása is van: egy étterem és két bár tulajdonosa Utahban. Pár éve a saját és barátai életén alapuló online sorozatot forgatott. Filmszerepek helyett újabban tévés tehetségkutatók zsűritagjaként látni.

Ty Burrell és Holly számos vállalkozást vezet (Fotó: Profimedia)

A két nővér

A Claire és Phil lányait alakító ifjú színészpalánták ma már felnőtt nők: az Alexet­ játszó Ariel Winter 26 éves, és főleg szinkronszerepeket vállal, illetve mellkisebbítő műtétjével került be a hírekbe. Sorozatbeli nővére, Hayley,­ vagyis Sarah Hyland már 33 esztendős, másfél éve ment férjhez.

Ariel és Sarah Sofía Vergarával a sorozat egyik jelenetében (Fotó: Getty Images)

A valóságban is férfi a párja

A sorozatban Jesse Tyler Ferguson Jay meleg fiát, Mitchellt játszotta, aki párjával, Cameronnal örökbe fogadott két gyereket. A 48 éves színész a valóságban is a saját neméhez vonzódik, tizenöt éve élnek együtt ügyvéd párjával, Justin Mikitával, akivel 2013-ban hivatalosan is összeházasodtak. Van egy négy- és egy kétéves kisfiuk. Ferguson tavaly szerepelt a bizarr Kokain­medve című horror­komédiában.

Mint a sorozatban, Jesse az életben is két gyereket fogadott örökbe (Fotó: Archív)

40 fölött talált rá az igazira

Eric Stonestreetről sokan azt hitték, ő is meleg, mint sorozatbeli karaktere, Cameron Tucker, ezért rendszeresen viccelődött azzal, hogy nyíltan felvállalja heteroszexuális beállítottságát. Az 52 éves színész csak negyven fölött talált rá az igazira: Lindsay Schweitzera ápolónővel nyolc éve vannak együtt, és két éve jegyesek. Stonestreetnek egyelőre nem született gyereke. Legutóbb a Télapuk című sorozatban volt ő az egyik Mikulás.

Eric Stonestreet a feleségével (Fotó: Getty Images)

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!