Külföldi sztár

A Vészhelyzet megunhatatlan – Kedvenc dokijaink már 30 éve gyógyítanak a képernyőn

Egy képzeletbeli chicagói kórház sürgősségi osztályán játszódik minden idők legsikeresebb orvosszériája. Új sorozatunkban először a férfi főszereplőket vesszük górcső alá.

Tényleg későn érő típus

George Clooney már elmúlt 33, amikor Doug Ross dokiként egy csapásra szupersztár lett belőle. Bár öt évad után távozott a szériá­ból, a magánéletéről máig szorgalmasan tudósítanak a lapok. A szerelemben is későn érő típus: jó pár hosszabb-rövidebb románc után mindenki elkönyvelte örök agglegénynek, amikor 50 fölött megtalálta az igazit. Tíz éve vette feleségül a libanoni születésű ügyvédnőt, Amal Alamuddint, ikreik, Ella és Alexander nyáron lesznek hétévesek. Clooney ugyan már nagypapakorban van, elmúlt 62, de sármját megőrizte. Évek óta rendezőként is tevékeny.

Kolléganője az új felesége

Az egykori Mark Greene doki a nyolcadik évadban intett búcsút a sorozatnak, a karaktere agytumorban halt meg. Anthony Edwards köszöni, jól van, 61 múlt, és pár éve új életet kezdett. Miután tönkrement a húszéves házassága a négy, ma már felnőtt gyereke anyjával, egymásra találtak régi, Vészhelyzet-beli kolléganőjével, Mare Winningham­mel, akivel korábban csak barátok voltak. A nála három évvel idősebb színésznővel két éve házasodtak össze. A színész 2017-ben árulta el, hogy annak idején, kamaszkorában egy producer molesztálta, azóta egy segítő szervezettel dolgozik. Az utóbbi időben kisebb sorozatokban is játszott.

Benton, Kovač, Greene és Carter dokik a 7. évadban még együtt gyógyítottak (Fotó: Getty Images)

A szeretője is szült neki

Egy csapásra a nők kedvence lett a sorozat hatodik évadában felbukkant horvát színész, Goran Višnjić, aki ma 51 esztendős. Amióta végleg letette a fehér köpenyt és dr. Luka Kovač szerepét, játszott egy-két filmben és néhány más sorozatban, például az Időutazókban vagy a Dél-kaliforniai diétában. Horvát feleségével, a szobrász Evával idén ünneplik 25. házassági évfordulójukat, bár majdnem elváltak, amikor 2006-ban kiderült, hogy a színésznek született egy lánya egy másik nőtől. A házaspár három kamasz gyereket nevel, két örökbe fogadottat és egy vér szerintit. Pár éve feladták Los Angeles-i otthonukat, és Angliába költöztek, hogy közelebb legyenek a horvát rokonokhoz.

2018-ban láthattuk utoljára Goran Višnjić családját (Fotó: Profimedia)

Ő lett az örök agglegény

A jóképű Peter Benton doki immár 61 éves. Eriq La Salle a mai napig agglegény maradt, soha nem nősült meg, és gyereke sincs. Bár 1998-ban volt egy menyasszonya, azóta párkapcsolatáról sem nagyon tudni, ezért azt pletykálták, hogy a saját neméhez vonzódik. Színészként pár éve már nem dolgozik, végleg átült a rendezői és produceri székbe, emellett írt több izgalmas regényt is. A Cartert alakító Wyle-lal máig közeli jó barátok.

Eriq La Salle regényeit imádják az egyesült államokban (Fotó: Archív)

Tíz éve nősült újra

Legfrissebb fotóin az őszülő szakáll alatt alig ismerni rá a széria egykori zöldfülű orvostanoncára. Noah Wyle több mint tíz évig játszotta aztán John Carter­ dokit, az állandó szereplők közül utolsóként hagyta ott a sorozatot. Ma 52 éves, háromgyerekes apa. Második feleségével, Sarával tíz éve házasok, van egy nyolcéves lányuk. Exnejétől született két gyereke már nagykorú. Pár éve Till Attila Tiszta szívvel című filmjéből készült minisorozatot készíteni, egyelőre nincs hír arról, ez hogy áll. Mindenesetre producerként és rendezőként is dolgozik, de egy sorozatban is játszik.

Sarával van egy kislányuk (Fotók: Archív)

Sorozatunk következő részében annak járunk utána, mi történt a női szereplőkkel.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!