Címlapsztori

Kedvenc Greene dokink a vészhelyzetes kolléganőjével kezdett új életet

Anthony Edwards és Mare Winningham több mint 30 éve ismerték egymást, amikor összeházasodtak. Most bekukkanthatunk a manhattani otthonukba.

Lassan harminc éve lesz, hogy először képernyőre került a Vészhelyzet, de máig a legtöbben Mark Greene doktor szerepé­ben emlékeznek ­An­thony Edwards­ra. Igaz, nemrég a nagy sikerű Top Gun: Maverick­ben is felbukkant, hiszen az eredeti 80-as évekbeli kultfilmben ő játszotta Bradshaw hadnagyot. A színész immár 60 éves, és most bekukkanthatunk az otthonába, ahol második feleségével, Mare Winningham­mel él együtt. A nála három évvel idősebb színésznő annak idején szintén játszott a Vészhelyzetben, de évtizedekig csak barátok voltak kollégájával. Azután kerültek közelebb egymáshoz, miután Edwards 2015-ben elvált három lánya és egy szem fia anyjától. A színész és új párja két éve házasodott össze – de már 35 éve ismerik egymást! Napfényes otthonuk New York Carnegie Hill nevű részén található Manhattan­ben, és igazán hangulatos. A mintegy 250 négyzetméteres penthouse lakáshoz három oldalon terasz is tartozik. A tágas – az étkezővel egybenyitott – nappali tíz méter hosszú, és a szerényebb méretű konyha mellett három hálószoba és ugyanannyi fürdőszoba csatlakozik hozzá.

Fotó: Profimedia

Nem zsúfolták túl bútorokkal az egyik teraszra nyíló barátságos nappalit, de ügyeltek a részletekre: gyönyörű íves ablakára rímelnek a fali polcok.

Fotó: Profimedia

A hófehér és a világos földszínek kombinációja jellemzi az étkezőt, ahol egy kandalló is helyet kapott.

Fotó: Profimedia

A tágas teraszokról a környező manhattani felhőkarcolókra nyílik kilátás.

Fotó: Profimedia

Üde színfolt a kifinomult, nőies ízléssel berendezett hálószoba virágos tapétája.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!