Külföldi sztár

A homok titkai sztárján egyáltalán nem látszik a nagymamkor – A kerek évfordulót bikinis fotóval ünnepelte

A brazil Glória Pires olyan nagy sikerrel alakította a népszerű sorozat ikerpárját, hogy 90-es években igazi szupersztár lett világszerte. Mi történt vele azóta?

Színészcsaládból származik, így egyenes volt a filmezéshez vezető útja: már ötévesen sorozatokban szerepelt. Éppen harminc éve, hogy 1993-ban bemutatták A homok titkai című telenovellát, amelyben két karaktert alakított egyszerre: ő volt Ruth és Raquel Araújo is, egyedül játszotta a teljesen eltérő természetű ikreket. A sorozat két férfi főszereplőjével a színésznő később A pampák királya című szériában is együtt szerepelt.

Nem látszik rajta a kora

Az ősz haját büszkén vállaló, mindemellett ma is igazán szemrevaló Glória a héten ünnepelte a 60. születésnapját. A nagymamakor egyáltalán nem látszik rajta, és ő maga is olyan jól érzi magát a bőrében, hogy két héttel a kerek évforduló előtt bikinis fotókon is megmutatta magát az Instagram-oldalán. Nemrég sok más hírességhez hasonlóan szépségápolási brandet alapított: saját márkás vegán kozmetikumokat dobott piacra Bemgloria néven, a biológiailag lebomló, környezetbarát készítmények az Amazonas vidékén termő gyümölcsök, növények hatóanyagait tartalmazzák. Hatvanévesen is sugárzó természetes szépségével a színésznő tökéletes reklámarca a cégének. Hogy miért hozta létre a vállalkozását? Nem pusztán pénzt akar keresni vele, hanem szeretné tudatosabb választásra nevelni a nőket. „Mindig is szerettem az életemben jelen lévő pozitív dolgokat másokkal is megosztani. Számomra alapvető fontosságú a környezettudatosság és a fenntarthatóság, ezért kizárólag olyan termékeket vásárolok és használok, amelyek ezeknek az elveknek megfelelnek. Szeretném, ha mások is így tennének és gondolnának a jövőre” – mondja a törekvéséről.

Második férjével, Orlandóval és fiukkal, Bentóval (Fotó: Archív)

Három lánya és egy fia van

Négygyerekes anyaként érthető, ha aggasztja a klímaváltozás, és hogy milyen világot hagyunk az utódainkra. Annak idején egészen fiatal fejjel, alig tizenhat évesen ment először férjhez, és csupán 19 esztendős volt, amikor leg­idősebb lánya, Cléo megszületett a nála tíz évvel idősebb énekes-színésztől, Fábio Júnior­tól. Elsőszülöttje ma már negyvenéves, és ő maga is ismert színésznő és énekesnő lett Brazíliában, díjakat nyer, emellett igazi divatikonnak számít. Anya és lánya úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. Amúgy játszottak is együtt, és mindig élvezik a közös munkát. Glóriának a második házasságából, az énekes Orlando ­Moraistól három gyereke született. A szintén színésznő Antônia, aki maga is játszik sorozatokban, 31 éves. Húga, Ana 23, öccsük, Bento pedig 19.

Lányai, Cléo, Antônia és Ana a színésznő második férjével (Fotó: Archív)

A második lett az igazi

Férjével idén már a 35. házassági évfordulójukat ünnepelték, és minden jel szerint ma is nagyon szeretik egymást. A színésznő gazdagon dokumentálja mindennapjaikat az Instagram-oldalán, a férjével együtt gyakran töltenek fel közös romantikázós fotókat is. A színésznő máig szerepel sorozatokban, és mint mondta, egyáltalán nem gondol még arra, hogy nyugdíjba menjen. Ellenkezőleg, el sem tudja képzelni az életét a nyüzsgő forgatások nélkül, hiszen gyerekkora óta ez a közeg veszi körül. Sőt egyre többféle munkába vágja a fejszéjét: dokumentumfilmet készített egy híres brazil néptáncegyüttesről, ő volt a rendező és a producer is.

Marcos szerelméért harcolt az ikerpár (Fotó: Archív)

Mi lett Marcosszal?

A homok titkai férfi főhősét, Ruth szerelmét, Marcost alakító Guilherme Fontes ma 56 éves. Kétgyerekes apa, a feleségétől tizenhárom év után elvált. A lánya, Carolina nemrég lett nagykorú, és nem akar édesapja nyomdokaiba lépni, jogászi pályára készül. Fia, Carlos 15 éves.

Legközelebb kiderül, hogyan alakult a Sebzett szívekből megismert sármőr, Fernando Carrillo sorsa.

Kiemelt képek: Profimedia, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!