Külföldi sztár

Betty még mindig Armandót szereti – Jön a folytatás a sikersorozathoz!

Utánajártunk, mi történt az elmúlt húsz évben Ana Maria Orozcóval, a Betty, a csúnya lány főszereplőjével.

A Bogotában játszódó történet főhőse Betty, a csúnyácska, de ragyogóan okos lány, aki titkárnő lesz egy divatcégnél. A karaktert alakító kolumbiai színésznő most júliusban lett kereken 50 éves – éppen feleennyi idős volt a telenovella forgatása idején. Az ezredfordulón felvett kolumbiai sorozat 1999 ősze és 2001 tavasza között került képernyőre szülőhazájában, majd hatalmas sikert aratott szerte a világon. Magyarországon a TV2 sugározta 2003-ban – hatalmas nézettséget produkált vele.

Armandóval még mindig együtt

Mint nemrég kiderült, Ana Maria­ nem intett végleg búcsút egykori szerepének. Most ugyanis folytatás készül az egykori szappanoperához, méghozzá az eredeti főszereplőkkel! A színésznő újra Betty bőrébe bújik, csak immár a húsz évvel későbbi „csúnya lány” életébe nyerhetünk majd betekintést, akiből sikeres asszony, feleség és anya lett. Férje még mindig Armando – akit ismét ­Jorge ­Enrique Abello alakít –, és a főhősnő a történet szerint épp serdülő lányával próbálja újraépíteni a kapcsolatát, miközben családi cége gazdasági nehézségekkel néz szembe. „Betty nyilván érettebb és tapasztaltabb, de az élet persze egy negyvenes éveiben járó nő számára sem egyszerű. Biztos vagyok benne, hogy a mai nézők is azonosulni tudnak majd vele” – mondta a színésznő a folytatásról, ami az Amazon Prime-on lesz majd látható jövőre.

Lucrecia is híres lett, saját zenekara van (Fotó: Archív)

Két házasság, két válás

Való életében Ana Maria rég nem feleség, tíz éve második férjétől is elvált. Az argentin zenésszel, Martín Quagliával a kritikus hetedik évig voltak házasok, és két lányuk született. Lucrecia már 19 éves, igazi szépséggé cseperedett, és zenél, akárcsak az édesapja, egy együttessel is fellép. Húga, Mia most lesz 14 éves, még óvodás volt, amikor a szülei elváltak. Első férjével, a színész Julián Arangóval csupán 10 hónapig tartott a frigy még a sorozat forgatása idején – a férfi is szerepelt a Betty, a csúnya lányban, a divattervező Hugo Lombardit alakította.

Egyedül nevelte fel a lányait (Fotó: Archív)

Második válása után ismét egy sorozatbeli kolléga, az argentin Maximiliano Ghione rabolta el a színésznő szívét, akivel a Somos Familia című sorozatban játszott együtt. Ám a románcnak annak ellenére vége lett, hogy a férfi nyilvánosan, a Twitteren kérte meg szerelme kezét.

Még szingli

Azt nem tudni, volt-e azóta más párkapcsolata a színésznőnek, mindenesetre ma szingli. Pár éve ugyan egy másik színész kollégájával, a perui Salvador del Solarral is hírbe hozták, akivel pár hónapja is együtt vacsorázott – de vele csak régi jó barátok. A színésznő amúgy máig fantasztikusan néz ki – ahogy annak idején sem volt „csúnya” távolról sem, bár a szerepe miatt elég sikeresen megrútították. Karcsú alakjával, karakteres vonásaival 50 évesen is kifejezetten vonzó nő. Két lányával Argentínában él – a második házassága alatt argentin férje miatt költözött oda –, és biztos benne, hogy még megtalálja a társát.

Jorge­ Enrique Abello a második házasságában boldog (Fotó: Archív)

Armando is kétszer házasodott

A Betty szerelmét alakító Jorge­ Enrique Abello ma 55 éves, és háromgyerekes apa. A második házasságában él, 11 esztendeje találtak egymásra feleségével, Maria Isabel­ Gutierrezzel. Hét éve házasodtak össze, és két közös gyerekük született, egy fiú és egy kislány. De a kolumbiai színésznek az első feleségétől is van egy nagylánya, aki sok időt tölt a kis testvéreivel.

Legközelebb Glória Piresről olvashatnak, aki egy személyben alakította A homok titkai című sorozat legendás ikerpárját.

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!