Külföldi sztár

Britney Spears férje azzal fenyegetőzik, hogy nyilvánosságra hozza a popsztár kínos titkait

Újabb viharos szakításról érkezett hír: Sam Asghari beadta a válókeresetet a popsztár ellen, és kíméletlen háborúzásba kezdtek.

Már hónapokkal ezelőtt felröppent a pletyka, hogy nincs minden rendben a sztárpár háza táján, és a válás csak idő kérdése. Akkor Britney és a férje rácáfoltak a híresztelésekre, és újra szerelmesen mutatkoztak együtt. Így aztán most derült égből villámcsapásként lepett meg mindenkit, hogy Sam Asghari beadta a válókeresetet, szakításuk dátumaként július végét jelölte meg.

Robbant a bomba

A pár ismerősei azt mondják, egy óriási veszekedést követően váltak szét a házaspár útjai. A 29 éves edző teljesen kiborult, amikor állítólag tudomására jutott, hogy Britney hűtlen volt hozzá. Mint rebesgetik, az egyik férfi alkalmazottjukkal lépett féle a közös otthonukban. „Sam kérdőre vonta a feleségét, miután rájött, hogy az megcsalta, a félrelépésről állítólag videófelvétel is született. Ebből aztán csúnya perpatvar kerekedett. Az lett a vége, hogy Sam elköltözött otthonról, és válóperes ügyvédet fogadott” – mesélte a TMZ nevű hírportálnak egy bennfentes. A szakítás híre valóban teljesen váratlanul érkezett, hiszen júliusban a pár még látszólag a legnagyobb idillben nyaralt együtt, a tengerparton lovagoltak, júniusban pedig Cabo San Lucasban kapták őket lencsevégre szerelmes hajókázáson. Akkor a 41 éves Britney még így írt Asghariról: „Annyira szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen fantasztikus férjem van, aki minden egyes nap inspirál.” Most viszont pillanatok alatt megindult a háború.

Júniusban még Cabo San Lucasban kapták őket lencsevégre egy hajókázáson (Fotó: Profimedia)

Megvédi a vagyonát

A popsztár a leghíresebb sztárügyvédet, Laura Wassert fogadta fel, aki rengeteg csúnyán elfajult hollywoodi válásnál védte meg eredményesen kliense érdekeit. Szükség is lesz a tapasztalatára, ugyanis Asghari fenyegetőzni kezdett: nyilvánosságra hozza Britney kínos titkait, amelyek rendkívül kellemetlenül érintenék – hacsak nem tárgyalják újra a házassági szerződésüket… Annak idején a fia­talember aláírta, hogy semmilyen formában nem tart igényt világhírű felesége pénzére, de a jelek szerint meggondolta magát. Hozzáértők azt valószínűsítik, hogy az énekesnő ír majd egy szép kövér csekket az exférjének, és ezzel kihúzza a dolog méregfogát. Tény, hogy nem jönne neki jól, ha a ­férfi nyilvánosan mesélne arról, amiről sokan suttognak. Hogy az énekesnő nagyon labilis, ­állítólag előfordult, hogy alvás közben verte meg hitvesét úgy, hogy annak monoklija is lett. Hogy miért most lépett, és adta be a válást? A korábban modellként és fitneszedzőként ismert, de egy ideje filmes karriert építgető, iráni származású Sam állítólag komolyan veszi a tradicionális értékeket. Így a hűségesküt is, emiatt számára a félrelépés megbocsáthatatlan bűn.

Alig egy éve volt az esküvőjük Sammel (Fotó: Archív)

A meleg menedzser aligha válóok

Tavasszal, amikor először felröppentek a válásról szóló pletykák, Britney régi barátjával, egyben menedzserével, Cade Hudsonnal utazott el egy mexikói vakációra. Akkor sokan felvonták a szemöldöküket, amikor a popsztár olyan videót posztolt, amelyben szexi táncot lejt bikiniben a férfival. Egyesek arra tippelnek, hogy neki is köze lehet a váláshoz – ám ez kevéssé valószínű, tekintve, hogy Hudson bevallottan meleg.

Menedzserével, Cade Hudsonnal Mexikóban látványosan jól érezte magát (Fotó: Archív)

Az énekesnő és férje tavaly júniusban mondták ki egyébként egymásnak az igent, de azt megelőzően már hat évet töltöttek együtt. Mindig úgy tűnt, bármilyen zűr van is Britney körül, 12 évvel fiatalabb párja rendületlenül kitart mellette. Megvédte az apja elleni gyámsági perben, és akkor is, amikor a kamasz fiaival megszakadt kapcsolata miatt cikkeztek róla… Együtt vészelték át, amikor nem sokkal az esküvőjük előtt elveszítettek egy magzatot, mert az akkor negyvenéves popsztár elvetélt. Ez mindkettőjüket megviselte, de talán még inkább a fiatalembert, aki sokszor elmondta, családra vágyik, nagyon szeretne gyereket Britney-től. Ehhez most már másik társat kell keresnie.

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!