Külföldi sztár

Kim Kardashian és Madonna is bajban van – Már az a divat, ami igazi

Mi történik, ha változik a szépségideál, és aki művi úton próbált alkalmazkodni a trendekhez, hirtelen már nem is olyan menő? Sőt!

Olyan világhírű sztárok is felültek a nagy és buján gömbölyű popsi divathullámára, mint ­Madonna (a kiemelt képen középen). A popkirálynő pár éve közel 60 évesen keltett feltűnést azzal, hogy implantátumot tetetett be magának, feltűnően megnövelve eredetileg nem túl méretes fenekét. A beavatkozást elszörnyedve kritizálóknak ennyit üzent: „Egyáltalán nem kértem senki jóváhagyását, hadd rendelkezzek már szabadon a testem felett!”

Új hátsó jó pénzért

A sűrűn plasztikáztató énekesnő állítólag ugyanahhoz az orvoshoz fordult, mint a Kardashian család nő tagjai vagy a rapper Nicki Minaj (a kiemelt képen jobbra). A brazil fenéknek nevezett trend uralta az utóbbi bő évtizedet, amióta csak ­Jennifer Lopez és a hasonlóan szexi, természetes adottságokkal megáldott sztártársai, például Beyoncé divatba hozták a kerek popsit. Csakhogy most fordult a kocka: egyre több nő keres fel szakembert azért, hogy jó pénzért megszabaduljon a feltűnő domborulatoktól – amit korábban szintén egy kisebb vagyonért csináltatott magának. Ki hialuronsavas vagy saját zsíros feltöltéssel, ki implantátummal, felvarrással vagy ezek kombinációjával érte el a méretes, kerek popsit. Most a New York Post című lap pedig már arról számol be, hogy a tengerentúlon sorban állnak a nők, és milliókat is hajlandóak kifizetni azért, hogy még a nyár előtt megszabaduljanak a régebben annyira vágyott dús idomoktól.

Kim Kardashian és a családja legtöbb tagja brazil popsit készíttetett magának (Fotó: Getty Images)

Menőbb lett a kisebb

„Érdekes módon mostanában a legtöbben azért keresnek meg, hogy a korábbi beavatkozásaikat visszacsináltassák – árulta el a lapnak a New Yorkban praktizáló dr. Ryan Neinstein plasztikai sebész. – Úgy tűnik, nem gondolják át eléggé, hogy egy plasztikai műtét nem olyan, mint egy öltözködési stílus vagy hajviselet, amivel kedvükre kísérletezhetnek, ha bejön egy új trend. A test átszabása kockázatos folyamat, és hosszú távú megoldást kellene, hogy nyújtson.” Elmondása szerint sok nő csak utólag döbben rá, hogy mit művelt magával, és ha esetleg még fordul is a divat az influenszerek diktálta szépségideálban, akkor keserűen megbánják, hogy valaha is kés alá feküdtek. „Volt, aki elpanaszolta, hogy alig tud végigsétálni az utcán, olyan kényelmetlen a nagy feneke, ráadásul úgy érzi magát, mint egy képregényfigura. Most már a kisebb és elegánsabb, arányosabb popsi a menő, ezért azt szeretnék, hogy lefaragjak belőle” – mondja az orvos.

Kylie Jenner most a kisebb száj trendjét diktálja (Fotók: Archív)

Kylie Jenner is visszacsinálná

De ugyanez igaz a felfújt, nagy „kacsaszájakra” – egyre többen kérik a befecskendezett anyagok feloldását. Csakhogy a visszacsinálás folyamata sem mindig kockázat- és főleg nem fájdalommentes. A minap Kate Moss szintén modell testvére, az amúgy alig 25 éves Lottie Moss siránkozott, hogy mennyire fáj és duzzadt az arca, miután a feltöltésekhez használt anyagokat eltávolíttatta. Műmelleit egyelőre megtartotta. Újabban az egyik legnagyobb hatású influenszer, Kylie Jenner is újra vékonyabb szájjal mutatkozik. Egyszer már korábban is megszabadult az igazihoz képest hatalmasra töltött ajkaitól, és most újra azzal próbálkozik, hogy visszanyerje eredeti arcát. Csakhogy ez nem is olyan egyszerű. Hiszen az ember önképe megváltozik, és nehéz elfogadni a természetest, miután valaki – és vele együtt az egész világ – olyan sokáig teljesen más külsőhöz volt szokva.

Chrissy­ Teigen örül, hogy a kisebb kebleivel végre újra tud hason aludni (Fotó: Archív)

A nagy műmelleknek is befellegzett?

Számos sztár beszélt arról Pamela Andersontól kezdve Tori Spellingen át Chrissy­ Teigenig vagy Ashley­ Tisdale-ig, hogy az utóbbi évek során kivetették a mellimplantátumukat. Sokan az egészségügyi kockázatok miatt, vagy mert különböző aggasztó tüneteket tapasztaltak magukon, esetleg az elöregedő betétek kezdtek el szivárogni. De volt, akinek egyszerűen elege lett a túl nagyra fújt műkeblekből. „Azt akartam, hogy végre nyakig be tudjam cipzárazni a ruhámat, és kényelmesen hasra fekhessek” – mondta például Chrissy.

Kiemelt képek: Getty Images, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!