Külföldi sztár

Brad Pitt – 30 év korkülönbség, na és?

Annyi találgatás felröppent már a híres szívtipró szerelmi életéről, de most úgy tűnik, tényleg van valakije.

Hetekkel ezelőtt még azt kürtölték világgá szenzációként az amerikai bulvárlapok, hogy a régóta facér Brad a válófélben lévő bombázónak, Emily ­Ratajkowskinak csapja a szelet. Pedig akkor már valójában egy másik fiatal szépséggel randevúzott: mint most kiderült, pár hónapja Ines de Ramon a barátnője. A hosszú barna hajú hölgy alig 30 éves, így három évtizeddel fiatalabb a korosodó szívtiprónál, aki decemberben tölti be az 59-et.

Sorozatsztár volt a férje

Hollywoodi körökben Ines – aki amúgy civil, ékszerekkel foglalkozik – nem teljesen ismeretlen. Ugyanis nem sokkal ezelőtt még egy másik ismert színész, a Vámpírnaplók sorozat szereplőjeként híressé vált Paul Wesley felesége volt. Nincs fél éve, hogy három év házasság után különváltak, tehát elég hamar megérkezett az életébe az új románc Braddel. Azt nem tudni, hol találkoztak, de a viszony mára van annyira komoly, hogy a filmsztár nemcsak nyilvánosan ment vele Bono koncertjére, de még régi barátainak, Cindy Crawfordnak és férjének, Rande Gerbernek is bemutatta kedvesét.

Ines volt férje a Vámpírnaplók sztárja, Paul Wesley (Fotó: Archív)

Nem csak a külseje figyelemre méltó

Aligha csak Ines csinos külseje fogta meg az elmúlt években szerteágazó szellemi és spirituális érdeklődést mutató Pittet, aki a képzőművészettől az építészeten át a filmproduceri teendőkig sok mindennel foglakozik. Bár túl sok nyilvános adat nem érhető el a fiatal nőről, annyit tudni lehet róla, hogy öt nyelven beszél – az angol mellett franciául, németül, spanyolul és olaszul is perfekt –, és Genfben végezte az egyetemet. Emellett fitneszőrült, akárcsak Pitt. Az már csak hab a tortán, hogy hosszú barna hajával és légiesen vékony alkatával hasonló típus, mint Angelina Jolie – ahogy a színésznek a válás óta egyetlen korábban felvállalt másik barátnője, Nicole ­Poturalski is volt.

Cindy Crawfordnak és férjének is bemutatta Bono koncertjén (Fotók: Profimedia)

Kell, aki felvidítsa

Hogy mennyire lesz tartós a szerelem, az persze a jövő zenéje, egy biztos, az utóbbi időben Brad feltűnően jókedvű. Igaz, szüksége is van némi vidámságra, hiszen volt felesége és közte újabb, minden eddiginél súlyosabb háború és pereskedés zajlik. A családi bántalmazástól az anyagi megkárosításon át rengeteg vád előkerült, amelyek akár százmillió dollárjába is kerülhetnek a világ egyik legismertebb sztárjának.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!