Külföldi sztár

Cher: „A szerelemben nincs matematika”

Az énekesnő elmúlt 76 éves, legújabb lovagja viszont alig 36! A korkülönbség nem téma köztük.

Hiába örökifjú, évek óta nem volt már románc Cher életében. Most azonban rátalált a szerelem, ő pedig büszkén meg is mutatta a világnak új párját: a minap kézen fogva érkezett vele egy sztárok által előszeretettel látogatott menő hollywoodi étterembe. Mivel itt mindig nyüzsögnek a lesifotósok, nyilvánvaló, hogy esze ágában sincs titkolni kapcsolatát a zenei producerrel, egyben rapperrel, a szakmai körökben A.E.-ként ismert Alexander Edwardsszal. Cher egy szívecske kíséretében a Twitter-oldalán is megosztott egy fotót a fiatalemberről, aki kereken negyven esztendővel fiatalabb nála, vagyis az unokája lehetne. A nagy korkülönbség viszont egyáltalán nem foglalkoztatja, mint fogalmazott: a szerelemben nincs matematika. Ellenben így írt boldogságáról a közösségi oldalán: „Az életem egy része annyira csodálatos! Nem fogom megvédeni magunkat, nem érdekel, ki mit gondol. Aki utálkozni akar, úgyis azt teszi majd. Őket úgysem érdekli, hogy boldogok vagyunk, mi pedig a kapcsolatunkkal senkit sem zavarunk.”

Az ifjú rapper az unokája lehetne (Fotó: Profimedia)

Amikor rajongók aggodalmukat fejezték ki, hogy új udvarlója talán csak kihasználja, az énekesnő mindenkit megnyugtatott. „Szerelmes vagyok, de nem vak. Egyébként is úgy bánik velem, mint egy istennővel” – mondta a kedveséről, aki valóban igazán gálánsnak tűnt, ahogyan kezet csókolt neki, amikor vacsora után beültek az autóba. Persze egyelőre friss a kapcsolat, Cher elárulta, hogy másfél hónapja kezdtek randevúzni, miután találkoztak a párizsi divathéten. A kapcsolat hamar komolyra fordult, a sztár ugyanis már a családjának is bemutatta új szerelmét. Nem ő az első jóval fiatalabb férfi az énekesnő életében. Emlékezetes egykori románca Tom Cruise-zal vagy nagy szerelmével, a majd húsz évvel ifjabb Rob Camillettivel.

Nem hűséges fajta

A férfi exe, a modell Amber Rose augusztusban kiabálta világgá bánatát, miszerint rájött, hogy Edwards egy tucat nővel megcsalta – a férfi ezt el is ismerte. A párnak van egy hároméves fia.

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!