Külföldi sztár

Van civilizált megoldás, ha foglalt szívbe talál Ámor nyila?

A szerelmi háromszögek nem ritkák Hollywoodban, és olykor ez egy színész karrierébe is kerülhet, mint például Meg Ryanébe.

Nagy port kavart annak idején a románc, ami véget vetett Meg Ryan házasságának, de aztán az ő a szívét is összetörte… A romantikus vígjátékok közkedvelt szőke hősnője 2000-ben került szívzavarba: már tíz éve együtt éltek férjével, kisfia apjával, amikor a Túszharc című film forgatása közben halálosan beleszeretett ausztrál kollégájába, és elhagyta érte Dennis Quaidet. A sztárrománc óriási sajtóvisszhangot váltott ki, Crowe-nak pedig pár hónap után elege lett a nagy felhajtásból, meg abból, hogy rásütötték a házasságtörő bélyeget, úgyhogy szakított a színésznővel. Az össze­tört szívű színésznő később próbált harcolni az ellen, hogy a hűtlen feleség skatulyájába kerüljön: többször elmondta, korábban a férje is félrelépett…

Meg Ryan és Russell Crowe a Túszharc forgatásán jött össze (Fotó: Profimedia)

Fotók bizonyították a hűtlenséget

Az Alkonyat-filmek körülrajongott álompárjának esetében megtörtént az a szokatlan dolog, hogy a megcsalt férfi megbocsátotta, hogy felszarvazták. Robert Pattinson visszafogadta Kristen Stewartot, miután az nyilvánosan is bocsánatot kért botlásáért, nevezetesen azért, hogy miközben egy pár voltak a szívtipró színésszel, titokban összeszűrte a levet a Hófehér és a vadász című filmje rendezőjével, Rupert Sandersszel. Az afférből hatalmas botrány lett, ugyanis a bujkáló párról lesifotók készültek, a direktorról pedig köztudott volt, hogy házas. Ám hiába kezdték újra Pattinsonnal, a megbocsátás nem volt elég: a bizalom megtört, már semmi nem volt a régi. Az egykori szerelmesek néhány hónap próbálkozás után, 2013-ban végleg búcsút intett egymásnak, de a barátság máig megmaradt.

Az Alkonyat sztárjai és az a bizonyos lesifotó (Fotók: Profimedia)

Kitudódott a titkos viszony

A 90-es években Emma Thompson és szintén színész férje az angol mozi álompárjának számítottak. Egy forgatáson találkoztak, és már hét éve szerették egymást, öt éve pedig házasok voltak, amikor Kenneth Branagh a Frankenstein című mozi forgatásán viszonyt kezdett film­beli partnernőjével, Helena Bonham Carterrel.

Emma és Kenneth a Sok hűhó semmiértben a filmvásznon is szerelmespárt játszottak (Fotó: Profimedia)

Emma egy idő után tudomást szerzett a titkos románcról, és úgy érezte, az egész világ összeomlott. Később is gyakran beszélt arról, milyen iszonyatos szívfájdalmat élt meg a hűtlenség miatt. A házaspár 1995-ben elvált, a színész pedig még négy évig együtt volt ­Helenával, aztán ők is szakítottak.

Kenneth és Helena nemrég (balra) a berlini filmfesztiválon pózolt együtt (Fotó: Profimedia)

A kiemelt képen Meg Ryan és Dennis Quaid (Fotó: Profimedia)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!