Külföldi sztár

Katalin hercegné – Rábeszélte Vilmost egy negyedik babára?

Egyesek szerint a walesi hercegné Erzsébet királynő példáját akarja követni.

Még egy kislánnyal lenne teljes a család – ha hinni lehet a bennfentes forrásoknak, folyton ezzel rágja a férje fülét Katalin. Persze azt sem bánná, ha egy újabb kisfiuk születne, és ugyanaz lenne a felállás, mint a négygyermekes Erzsébet királynő esetében, aki három fiú és egy lány édesanyja volt. A hercegi pár egyelőre három gyereket nevel, György kilenc, Sarolta hét, a kis Lajos pedig négy éves. Így sem könnyű a szülők dolga, hiszen mindhárom csemetéjük roppant eleven, de a legkisebb igazi rosszcsont, amint azt az azóta elhunyt királynő, a dédnagymamája tiszteletére rendezett jubileumon ékesen bizonyította is a nyáron…

Be van zsongva gyerektémában

Azt beszélik, Katalinnak már arról sem volt könnyű meggyőznie a férjét, hogy vállaljanak egy harmadik gyereket, és azóta Vilmos sokszor elmondta, hogy nem igazán szeretné tovább bővíteni a családot. Viccelődve többször célzott arra, hogy a felesége nagyon be van zsongva babatémában, ő viszont inkább egy kis nyugalomra vágyna. „Katalin tipikus anyatermészet, odavan a csöppségekért, és el sem tud képzelni szebb időszakot, mint egy gyerek első egy-két éve. Minden vágya, hogy megint legyen otthon egy édes kisbaba” – mesélik. Mivel a hercegné januárban 41 éves lesz, már nincs olyan sok ideje várni ezzel, és most olyan hírek érkeztek a pár háza tájáról, hogy talán mégis sikerült meggyőznie a férjét. „Senki sem lenne meglepve, ha jövő év elején újabb gólyahírt jelentenének be” – pendítette meg egy az udvarhoz közeli forrás.

Vilmossal három gyereket nevelnek (Fotó: Profimedia)

Katalin viseli a nadrágot?

Erzsébet királynő halála nagy érzelmi teher volt a házaspár számára. Katalin mindig is példaképnek tekintette az uralkodót – most többek közt azzal érvelt a férjének, hogy előtte is főhajtás lenne, ha hozzá hasonlóan négy gyereket nevelnének fel. Úgy gondolja, ilyen szép nagy család jót tenne a trónörökös Vilmos népszerűségének is. Márpedig a herceg volt magántitkára, Jamie Lowther-Pinkerton szerint sok mindenben Katalin szava dönt. „Igazi mátriárka abban az értelemben, hogy alapvetően ő irányítja a családjuk sorsát, és Vilmosnak is nagyon gyakran ő ad tanácsokat, amit előbb-utóbb többnyire meg is fogad” – mondta az egykori alkalmazott.

II. Erzsébet és Fülöp herceg a négy gyerekükkel (Fotó: Getty Images)

Inspirálja az új otthon is

Közben amióta a hercegi házaspár átköltözött a Windsorban található Adelaide Cottage-be, nyugodtabb és „normálisabb” lett az életük, mint a Kensington-palotában volt. „A gyerekek itt jóval szabadabbak, kedvükre csatangolnak és bicikliznek a kertben. A nevelésükben segítő dada, Maria Teresa Turrion Borrallo már nem él egy fedél alatt velük, ahogyan a szakács és a házvezetőnő sem, így kevésbé formálisak a családi mindennapok” – számolt be a változásokról egy brit lap.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!