Külföldi sztár

Thalía Sodi – Padlóra küldte a Lyme-kór

A látszat ellenére több szempontból sem volt diadalmenet a Rosalinda sztárjának élete.

Nehéz elhinni, hogy a mexikói színésznő – akit a Marimar és a Rosalinda telenovellák sztárjaként ismertek meg a magyar nézők, és fel is lépett hazánkban a Dáridó vendégeként – mostanra elmúlt 51 éves. Máig bomba formában van, fiatalos kisugárzása sem sokat változott – igaz, ebben azért talán egy kis szerepe a botoxnak is van. Ugyanakkor alighanem remek géneket örökölt, a nagymamája ugyanis most nyáron halt meg – 104 esztendősen! Vagyis ha neki is sikerül ilyen szép kort megérnie, Thalía még éppen csak a félidőnél tart…

Neki bevált a házasság

Miután popsztárként és színésznőként is sikeres karriert futott be, nevét az egész világon ismerik. Főleg a korábbi szappanoperák miatt, amelyek Magyarországon is oly népszerűvé tették. Ám a filmezésnek már jó ideje hátat fordított, az utóbbi években énekesnőként látni és hallani. Thalía az ezredfordulón egy másik hírességhez ment feleségül: ma is a nagyhatalmú zenei producer és atyaúristen, Tommy Mottola a férje, aki korábban Mariah Carey-vel élt házasságban. Nem sok jó szava volt róla a popdívának, aki szerinte aranyketrecbe zárta, de a mexikói szépség a jelek szerint nagyon boldog mellette. Szerelmük kezdetét felidézve a nyáron szívhez szóló vallomást tett közzé az Instagram-oldalán a férjének címezve: „1999-ben történt, hogy meghívtál magadhoz, azt mondtad, töltsek veled egy nyarat a házadban Hamptonsban. 12 bőrönddel érkeztem, meg a kiskutyámmal, és örökre ott maradtam nálad. 23 évvel később még mindig ugyanazt a szerelmet érzem, vagy talán jobban is szeretlek, imádott férjem. Köszönöm, hogy akkor és most is olyannak szerettél, amilyen vagyok” – írta.

A rossz nyelvek szerint a botoxnak is köszönheti fantasztikus kinézetét (Fotó: Archív)

Egy fiú, egy lány

Jóval idősebb, ma már 74 éves férjével két kamasz gyereket nevelnek, Sabrina most lett 15 éves, Matthew Alejandro 11 múlt. Jobban örülne, ha csemetéi nem követnék a reflektorfénybe, és úgy néz ki, egyelőre nem is mutatnak különösebb érdeklődést a show-biznisz iránt, másban tehetségesek. „A lányom imád rajzolni, festeni, képregényeket készít, és az animáció érdekli, nagyon ügyes. Kamera előtt viszont kényelmetlenül érzi magát, nem szeret szerepelni. A fiamat pedig a számítógépes technika hozza lázba, főleg a videó­játékok, emellett szeret szobrászkodni. Attól nincsenek elájulva, hogy az anyjuk és az apjuk híres ember, sőt azt hiszem, kicsit cikik vagyunk nekik” – mesélte Thalía.

Tommy Mottolával egy 15 éves lányt és 11 éves fiút nevelnek (Fotó: Archív)

Több vetélése is volt

De azért nem volt egy diadalmenet az élete. Az anyaságért például nagyon meg kellett küzdenie. Először hét éve beszélt arról, hogy korábban több vetélése is volt, ezek borzasztóan megviselték, és élete legnehezebb időszakához vezettek, amikor súlyos depresszió kínozta. Később egy betegség keserítette meg a mindennapjait. Két gyereke születése között Lyme-kórral küzdött, a kullancsok által terjesztett fertőzés súlyos tüneteket okozott nála. „Az egész élettel kapcsolatos felfogásomat megváltoztatta, amin keresztülmentem – mesélte. – Lucskosra izzadtam az ágyneműmet, még a matracot is, és mindenem fájt, a hajam is, ami amúgy elkezdett kihullani. A fejem majd felrobbant, a szemgolyóm fájt a szemüregemben, és olyan érzékeny lett a bőröm, hogy még a lepedő érintését sem tudtam elviselni” – írta le kínjait. Szerencsére mindez már a múlté, Thalía ma remekül érzi magát a bőrében.

Dúsgazdag üzletasszony

Mint oly sok kolléganőjének, Thalíának is saját nevével fémjelzett szépségmárkája van, a rúzsait lelkesen reklámozza az Instagram-oldalán. De közel 30 éve profi üzletasszony, a fehérneműtől a szemüvegen és parfümön át a saját magazinig és ­csokoládéig számos területen vágott bele új vállalkozásba, minden alkalommal dollár­milliókat keresve.

Kiemelt képek: Getty Images, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!