Külföldi sztár

Owen Wilson – Még soha nem látta hároméves lányát

Három nőtől három gyereke született az 53 éves színésznek. Bár egyikükkel sem él együtt, a két nagyobbnak odaadó apja, a legkisebbről viszont hallani sem akar.

Kőszívűnek kell ahhoz lenni, hogy valaki ne olvadjon el egy ilyen aranyos háromévestől! A színész azonban tudni sem akar a kék szemű, szőke Lyláról, pedig azt a DNS-vizsgálatot követően elismerte, hogy ő az édesapja. A kislány soha életében nem találkozott híres apukájával, ezt a gyerek anyja, ­Varunie Vongsvirates árulta el. A kicsi nem egy hirtelen fellángolás vagy egyéjszakás kaland gyümölcse, Owen viszonya majdnem öt évig tartott a nővel. Lylát­ azonban nem kívánt gyereknek tekinti, és bár anyagilag támogatja, látni nem akarja. „Hiába könyörögtem neki, hogy legalább néha legyen jelen apaként az életében, még soha nem találkozott vele” – mondta elkeseredve Varunie. A dolog azért is különös, mert Owen vasárnapi apaként igyekszik jó szülője lenni két kisfiának, akikkel gyakran látni együtt. A tízéves Robert és a hétéves Finn két előző, szintén szakítással végződött kapcsolatából született.

Apa nélkül

Tom Cruise már nyolc éve nem találkozott legutóbbi házasságából született lányával, a 14 éves Surival. Liz Hurley fia, a ma már 19 éves Damian­ soha nem találkozott az apjával, Steve Binggel.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!