Hazai sztár

Győrfi Pál kertjétől még a kutyája is extázisba kerül – fotókkal

Évekig embernagyságú gaz uralta a család alsó kertjét, aztán idén végre rászánták magukat a tereprendezésre. És milyen jól tették!

Az Győrfi Pál tizenkét éve él feleségével és három gyerekével jelenlegi lakhelyükön, egy különleges adottságú ikerházban. „A hegyoldal felső részében van a házunk, van egy mini előkertünk és egy nagyobb másik, ahova csak egy lépcsősoron, a szomszéd mellett lesétálva lehet eljutni. Amíg a gyerekek kicsik voltak, ez jó programnak bizonyult, odalent hinta, homokozó és egyéb játékok várták őket, ám ahogy nagyobban lettek, már nem volt vonzó program számukra a némi lépcsőzéssel elérhető minijátszótér. Elterelődött a figyelem a kertről. Sajnos hagytuk lepusztulni – meséli, noha tudták, micsoda ajándék, hogy van (illetve lehetne) egy csodaszép kis zöld birodalmuk.

Végül néhány hete úgy döntöttek, elég volt, és akcióba léptek. – A tereprendezés után gondozásmentes holland prémium pázsittal borítottuk, amitől a kutyánk extázisba jön, szó szerint fetreng a fűben. Egy fémvázas medence, kerti sütögető, virágok és egy rattan ülőgarnitúra is helyet kapott benne. A feleségemmel ezen össze is vitatkoztunk. Én szeretek olcsón, akciósan vásárolni, ő pedig a minőségre törekszik. Végül sikerült kompromisszumos megoldást kötnünk, együtt választottuk ki a bútort. A másik, hogy én gazos területet is tudok szépnek látni, Adrienn viszont ezt kikéri magának. Ő éles különbséget tesz a gaz és a dísznövények között, így a virágok ültetése és gondozása az ő feladata. Szeretjük a kis kertünket, nagyon szép az ősz benne…”

Mutatjuk Győrfi Pálék kertjét, íme!

 

Kiemelt kép és fotók: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárotthon különszáma!

A Story őszi különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!