Hazai sztár

Pataky Attila elképesztő időutazása: mutatjuk 63 ezer év legizgalmasabb pillanatait – fotókkal

A mesterséges intelligenciának hála, mi nemcsak írunk róluk, hanem meg is jelenítjük az énekes néhány ­korábbi életét. Tartsanak velünk!

Pataky Attila köztudottan mélyen hisz a földönkívüliek létezésében és a lélekvándorlásban. Legutóbbi Tények Plusz-beli nyilatkozatában azonban még tovább ment, amikor kijelentette: 63 ezer évvel ezelőtt született, és azóta több ezer élete volt már, sőt lesz is. „A reinkarnáció egy valóságos dolog. (…) Jövünk-megyünk, életkapu-halálkapu” – magyarázta a műsorban a 73 éves zenész. Arra a kérdésre, hogyan tud erről mindent, azt mondta, a szellemvilágon keresztül, de pontosabbat nem árult el.

A nem mindennapi állítás adta az ötletet, hogy a mesterséges intelligencia segítségével megmutassuk őt néhány történelmi korban, egy-egy elképzelt élethelyzetben. Pataky Attila azt is meggyőződéssel vallja, hogy nem vagyunk egyedül a világmindenségben. „Az Univerzum nyüzsög az élettől. (…) A Man in Black film csak a jéghegy csúcsa… Az nem kitalált bolondozás, az maga a valóság. (…) Attól, hogy mi az 5 érzékszervünkkel mennyit tudunk felfogni ebből, és mennyit hagynak felfogni nekünk ebből… Az élet végtelen. A létezés végtelen” – ­állítja Pataky Attila.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!