Hazai sztár

Milyen titkokat rejt Kulcsár Edina és G.w.M kisfiának neve?

Nagy az öröm a Varga családban, immár hat gyermekkel büszkélked­hetnek. Kislányuk után pedig a kisfiuk is nagyon különleges nevet kapott.

Kulcsár Edina és férje, G.w.M a közösségi oldalukon jelentették be a nagy hírt, és a kisfiú nevét sem titkolták tovább. „Isten hozott kincses hercegem, Varga Dion” – írta a rapper az első közös képük alá. A Story utolérte Edinát, aki az ijesztgetések ellenére – mondván, a császármetszések egyre nehezebben viselhetők – teljesen jól van. „Szerencsés vagyok, mert nagyon magas a fájdalomküszöböm, de nem is igazán van időm megállni ennyi gyerek mellett – kezdi, miközben épp tejet melegítenek a férjével. És valóban, a hangja nem gyötrelemről, csakis boldogságról árulkodik. – Még ott tartunk, hogy Dion eszik, iszik, alszik. Mi pedig csillogó szemekkel figyeljük őt Márkkal. Óriási dolog, hogy egy kis hercegnő mellett, egy kis herceget is kaptunk.” Hogy ez azt jelenti-e, itt megállnak, ami a gyerkőcök számát illeti, arra Edina csak annyit mond: „Most így kerek a családunk.”

Edina gyönyörű kismama volt (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Kíváncsiak voltunk, a számmisztika vajon mit árul el nekünk a kis Dion­ról, mindehhez pedig Kiss Zoltán Zéro segítségét kértük. „Már a neve által is egyértelmű, hogy egy született vezető. A számok pedig csak ráerősítenek minderre. A kisfiút a hónap és nap alapján a 8-as szám, azaz a Mars bolygó határozza meg, ami annyit jelent, hogy egyértelműen egy nagyon erős, önérvényesítő személyiséget kapott. Igazi harcos, aki mindenen átmegy majd az igazáért – kezdi Zéro, aki a képletéből mást is kiolvasott. – Ha számmisztikailag összeadjuk a számait, a 6-os jön ki, ami a Vénusz bolygóhoz köti. Azaz arra született, hogy harmóniát hozzon a világba. Ez a személyiségtípus a legkedvesebb, legsegítőkészebb, és még művészvénával is megáldott, és nagyon fontos számára az anyagi és érzelmi biztonság. Ugyanakkor hiányzik a számai közül az 1-es és az 5-ös, azaz a belső erő, a hit, az önbizalom. Tehát, hogy minden pozitív képessége, amit elmondtam, felszínre törjön, ahhoz az kell, hogy megkapjon minden szülői támogatást, és építsék az egészséges önbizalmát. Esetében kifejezetten fontos egy jó apaminta, hogy lássa, egy férfi határozott, és képes az érzelmekkel és az anyagiakkal is jól bánni. Ha ezek a jó energiák adottak, a kisfiú szárnyalni fog.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!