Hazai sztár

Vastag Csaba szívszorító üzenete a feleségének: „Nagyon meg kell becsülnünk az időt”

Ugyan a Nyerő Páros óta kissé háttérbe vonultak, arról, milyen boldogok, gyakran posztolnak. Legutóbb is az énekes vallott ott szerelmet Evelinnek – de hogy!

Nyár elején ünnepelte Vastag Csaba és Domján Evelin az első házassági évfordulójukat, mégis olyanok, mintha még mindig a mézesheteiket élnék. Táncra perdülnek a nappalijukban, összebújva fotózkodnak, a videóikban nevetnek, ölelkeznek, csókolóznak…

Világgá kürtölnék a szerelmüket

Az sem ritka, hogy nyilvánosan üzennek egymásnak: „Én vagyok a szövetségesed, a társad és az a hiányzó részed, aki mindig is hiányzott a te egészedből – írta augusztus elején Evelin Csabának. Majd nem sokkal később egy újabb szerelmes üzenet következett. – Az elmúlt év legnagyobb tanulsága az, hogy ha összefogunk, akkor együtt mindenre képesek vagyunk. A legnagyobb ajándék pedig a közös munka gyümölcse.” A válasz sem maradt el, az énekes gyönyörű sorokkal köszöntötte a feleségét a 27. születésnapja alkalmából. „Nagyon boldog születésnapot kívánok, drága feleségem. Hosszú volt ez a nap, még hosszabb és dolgosabb ez a hónap, és mégis rövid volt ez az év… Nagyon meg kell becsülnünk az időt, mert minden másodperc érték. A legmulandóbb, mégis a legörökkévalóbb érték. Köszönöm, hogy megszülettél. Köszönöm, hogy a nagy zajban megtaláltalak, és te is megtaláltál. És köszönöm, hogy ezeket az értékes pillanatokat egymással oszthatjuk meg.”

Minden jó, ha a vége jó

A képekből ítélve, Csaba igencsak kitett magáért, látszik, hogy mindenáron szerette volna felejthetetlenné varázsolni a felesége születésnapját. Fehér és aranylufikkal díszítette a kertet, erről Evelin is posztolt, ahogy pezsgővel a kezében egy rózsaszín, felfújható flamingón ül a medencében. De nem ez volt Csaba egyetlen nagy gesztusa, ugyanis a hétvégi koncertjén a színpadon köszöntötte szerelmét. Felhívta magához, és elmondta neki ország-világ előtt, hogy ő az élete, a mindene, majd átnyújtott neki egy szál vörös rózsát, mire a közönség ujjongásban tört ki. Csabáék szerint is hihetetlen az a szeretet, ami feléjük árad. A közösségi oldalaikon is csupa jót-kedveset írnak nekik. Végül csak elhalkultak azok a hangok, akik még a Nyerő Páros ideje alatt támadták őket! A szerelmesek a műsorban vallották be, hogy Csaba édesapja nem volt ott az esküvőjükön, így tiltakozva a fia választottja ellen, ami nagy port kavart. Evelin a kamerák előtt zokogva mesélte, hogy apósa azért nem fogadta el, mert nincs rendes munkahelye, helyette vezeti a háztartást, illetve Csaba dolgait intézi. Mindez viszont már a múlté, és épp úgy, mint a mesékben, végül nekik is sikerült rendezniük a kapcsolatukat a családon belül.

Tavaly május 21-én mondták ki egymásnak az igent hivatalosan is

„Évente esküdjünk meg!”

Ugyan idén – legalábbis eddig – nem tartották meg a második esküvőjüket, Csaba egészen biztos abban, hogy oltárhoz fogja még vezetni a feleségét. „Azt kívánom magunknak, hogy innentől kezdve évente esküdjünk meg! Komolyan mondom! Mikor elkezdtük a szervezést, úgy voltam vele, legyen az, amit a szerelmem szeretne, kettőnk közül ő volt az, aki kislány kora óta erről a napról álmodik. De rájöttem, az esküvőnk semmihez sem fogható, ilyen egyszer van az életben. Vagy többször, ha az ember olyan szerencsés, hogy már elsőre jól választott, így másodjára meg harmadjára is elvenné a nejét. Szerintem velünk ez lesz…” – nyilatkozta korábban Csaba a Storynak. De addig is élik tovább a tündérmeseszerű életüket, és igyekeznek minél több boldog, örömteli pillanatot szerezni egymásnak.

Sosem feledik a nagy napot

A szerelmesek tavaly a Kiscelli Múzeumban keltek egybe, aznap gyönyörű idő volt, és ők úgy érezték, áldás volt az esküvőjükön. „Még sosem láttam Csabit sírni. Amúgy is meg voltam hatódva – már akkor alig bírtam visszatartani a könnyeimet, amikor édesanyám átadott neki –, de aztán megláttam, hogy mennyire remeg a keze, hogy egyre jobban elérzékenyül, így a fogadalmamat már zokogva olvastam fel neki” – mesélte Evelin a lapunknak.

Kiemelt kép és fotók: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!