Hazai sztár

Leblanc Győző csodás partival ünnepelt: „Krisztina által új esélyt kaptam az életre” – fotókkal

A háza kertjében remek bulival lepte meg az énekes partnerét, Szeredy Krisztinát. Az eseményre hetvenen kaptak meghívást.

Ezen a bulin minden volt, mi szem-szájnak ingere. „Nemcsak a vendégeinknek, nekem is fantasztikus élmény lett. Krisztina csodálatosan megszervezett mindent. A cigányzenekar mellett még egy DJ is gondoskodott a jó hangulatról, és ha egy illusztris vendég érkezett, azonnal az ő saját dalával köszöntötték – áradozik Leblanc Győző, aki a kertjét ajánlotta helyszínnek, majd hozzáteszi, akivel az operett és a magyar nóta szakmából barátságot ápolnak, mind velük ünnepeltek. – Olyan műsor kerekedett, ami színpadon is megállta volna a helyét, mindenki énekelt.”

Az énekes pedig végre boldog volt. Lassan két éve lesz, hogy elvesztette feleségét, Tóth Évát, de új partnernőjének, Szeredy Krisztinának hála, megint képes nevetni. „Krisztina által új esélyt kaptam az életre, járjuk az országot, a világot. Kimondhatom, visszatért a régi Leblanc Győző – újságolja, majd elárulja, sokan faggatják, vajon mi van közte és Krisztina között. – Kémiailag nem kattantunk egymásra, kollegiálisan és emberileg viszont jól kiegészítjük egymást. Ő a lelki társam. Hosszú távra tervezünk, és talán jobb is így.” Mindezt maga az ünnepelt is megerősíti. „Barátok vagyunk, kéz a kézben járva Győző túljutott élete nehéz időszakán.”

Kiemelt kép és fotók: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!