Hazai sztár

Király Linda: A nagypapa születésnapja újra összehozta a családot

A családfő, Király Tamás nyári születésnapja minden évben tökéletes alkalom arra, hogy a família apraja-nagyja együtt legyen. Idén sem volt másképp. Lánya, Linda mesélt nekünk a meghitt pillanatokról.

Ritka pillanat, amikor a Király szülők a három gyerekükkel, a két menyükkel és a két unokájukkal egy helyen és egy időben lehetnek. Hiszen Ben fiuk a családjával a tengerentúlon él, Linda is sokat ingázik Magyarország és Amerika között, Viktort pedig az elmúlt másfél évben lefoglalták a magánéleti problémái. Így noha Király Tamás tavaly ünnepelte a hetvenet, végül idén, a 71-en lett teljes az öröme: minden szerette békében és boldogságban lehetett mellette, hisz Viktor házassága is rendeződött.

„Soha nem mondd, hogy soha”

„Most Benék épp Japánban vannak, de egy hetet már itthon voltak, és jönnek is vissza, maradnak még egy hónapot. Csak apukám mellett Jessicának is születésnapja volt, ráadásul elég kerek, a negyvenedik, úgyhogy a tesóm meglepte őt egy távol-keleti úttal – kezdi Király Linda, aki érezhetően kicsattan a boldogságtól, hogy végre újra együtt van az egész családja. – Bent a kedvenc ételével fogadtam, panko morzsás csirkével és tört krumplival, amit Jessica is imád. Kai pedig alig várta, hogy a kiskutyámmal, Brooklynnal lehessen. A többiekhez képest én azért többet találkozom velük, mert sokat járok ki Los Angelesbe, Nashville-­be stúdiózni, és pár napot ilyenkor biztos náluk töltök New Yorkban. De most olyan jó volt látni, hogy a két tesóm is együtt lehet, ráadásul a fiaikkal, Kai-jal és Kolennel – a szüleim boldogsága is határtalan.” És bár Linda tudja, kevés az esély arra, hogy valaha is mind egy kontinensen, egy országban és ugyanabban a városban éljenek, a reményt még nem adta fel. „Soha ne mondd, hogy soha. Azért én nagyon örülnék, ha egyszer mégis így alakulna.”

Kevés az esély arra, hogy egyszer mindannyian egy kontinensen éljenek, de Linda reménykedik (Fotó: Archív)

„Különleges kapocs”

De addig is minden percet kihasználnak, hogy közös élményeket szerezzenek. „Ahogy tavaly, idén is megyünk egy tesós nyaralásra. Benék és én leszünk most az egyik autóban, Viktorék a másikban, és vagy a Balaton felé vesszük az irányt, vagy meg sem állunk az olasz tengerpartig. Ezt még kitaláljuk – árulja el Linda, aki ilyenkor főállású bébiszitternek áll. – Nagyon élvezem a nagynéniszerepet, lubickolok benne. Imádom mindkét unokaöcsémet. Belém égett, ahogy a napokban a két tesóm hintáztatja őket a játszótéren. Annyira szívmelengető volt látni ezt a négyest.” De igyekeznek olyan délutánt is összehozni, amikor hárman, csak tesók is együtt tudnak lenni. „Ilyen is akad majd. Szeretünk az öcséimmel nosztalgiázni. Mennyit verekedtünk, te jó ég – nevet fel az énekesnő, aki az ikreket, ahogy kis korukban, mai is sokszor kettesben hagyja. – Ben és Viktor között tényleg különleges a kapocs, és bár rendszeresen telefonálnak, videócsetelnek, azért más, amikor végre élőben is együtt lehetnek. Amikor le tudnak menni közösen edzeni, és élőben tudják megbeszélni a dolgokat.”

„Mindennap beszélünk egymással”

Linda egyáltalán nem bánja, hogy az ő magánélete még nem tart ott, ahol a testvéreié. „Négy, talán már öt éve, hogy nincs párkapcsolatom, de én nagyon élvezem ezt az időszakot. Önismereti úton vagyok, tanulok, dolgozom, fejlődöm, és semmi kétségem, hogy eljön majd az én időm is. A világ már máshogy működik, Cameron Diaz 47 évesen lett anyuka, szóval nem félek attól, hogy bármiről is lecsúszom.” Linda így is nagyon szerencsésnek érzi magát, hiszen kevesen mondhatják el magukról, hogy ilyen szép és sikeres családjuk van. „Nagyon összetartóak vagyunk a szüleimmel, a tesóimmal. Sok évvel ezelőtt pedig kaptam egy másfél évvel fiatalabb sógornőt, aki nem csak a barátnőm, a húgom is. Mindennap és mindent megbeszélünk Jessicával. De Kai is rendszeresen hív, hogy elmesélje, milyen új polipfajtákat ismert meg… Most épp ez a mánia van nála porondon – meséli nevetve Linda. Igen, esze ágában sincs elégedetlenkedni. Persze mindettől függetlenül ő is vágyik még a szerelemre, és nyitott is rá, csak nem sürgeti azt. – Nem szabad görcsölni rajta, mert akkor egyre távolabb kerül tőlünk az, amit valójában szeretnénk. Márpedig én tényleg szeretnék egy jó humorú, jól kommunikáló pasit magam mellé, aki nemcsak a szerelmem, hanem a barátom is egyúttal. És akivel együtt építkezhetünk az életben.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!