Hazai sztár

Ricco: „Claudiával évek óta nem beszélünk egymással”

Hiába nyerték meg a magyar X-Faktort, végül elváltak útjaik. Az énekes most őszintén elmeséli, mi történt a tehetségkutató után.

Az X-Faktor hetedik szériájának győztese Ricco és Claudia lettek. A kivételes hangú szlovákiai énekes, aki egy autóbaleset miatt kerekesszékbe kényszerült, bájos partnernőjével együtt beénekelte magát a magyar nézők szívébe.

„Nem mentek jól a dolgok”

„Nagyon szép emlék számomra az X-Faktor, mindig be akartam jutni, már a balesetem előtt is ez volt az álmom, és utána sem adtam fel. Az, hogy a szlovák X-Faktor után Magyarországon sikerült nyerni, nagyon fontos állomása a karrieremnek. Sajnos a műsor után már nem mentek olyan jól a dolgok, mert a menedzserünk nem olyan volt, mint amilyenre szükségünk lett volna, a nyereményünket sem tudtuk igazán felhasználni, így az a pénz is bent ragadt nála – meséli Ricco. – Mi ugyan készítettünk egy jó alapot egy új lemezhez, de az nem tetszett neki. Különböztek az elképzeléseink, és ez sajnos rányomta a bélyegét a munkára.”

2017-ben ők nyerték a tehetségkutatót (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

„Búcsút intettünk”

Nem sokkal később Ricco és Claudia útjai is elváltak. „Őszinte leszek, Claudiával már évek óta nem is beszélünk egymással. Nem hívjuk egymást. Azt sem tudom, énekel-e még egyáltalán. Amióta a duónk feloszlott, nem kerestük egymást – vallotta be az énekes. – Nem váltunk el haraggal, mindent megbeszéltünk, minden jót kívántunk a másiknak, és búcsút intettünk. A többi versenytárssal sem tartom a kapcsolatot, kivéve Abaházi Nagy Líviát. Vele rendszeresen beszélünk, figyeljük egymás karrierjét, mindig hívjuk egymást, írunk a másiknak. Viszonylag gyakran járok Buda­pestre énekelni, és nagyon szeretem a magyar közönséget. Nemrég énekeltem a Nemzeti Színházban, ami nagyon szép emlék. Most vesszük fel a stúdióban az új dalomat, ami még nyáron ki fog jönni. Pozsonyban sok fellépésem van, hamarosan indul egy szlovákiai nyári turné, de jó lenne egy olyan menedzser, akivel a magyarországi karrieremet is tudjuk építeni, nagyon örülnék, ha találnék egy ilyet.”

Rendszeresen tornázik, reméli, hogy egyszer újra járni fog (Fotó: Korponai Tamás/fotocentral.hu)

Drága kezelések

Ricco azt sem adta fel, hogy egyszer újra járni tudjon. „Sajnos a szanatóriumi kezelések nagyon drágák Szlovákiában, két hétre négyezer eurót kellene fizetnem, és ezt nem tudom megtenni, de rendszeresen tornázom – magyarázta. – Nagyon várom, hogy eljöjjön az idő, amikor már jobban tudok járni. A folyamatos torna azért sokat segít. Egy picit mindig jobb az állapotom, mint amilyen volt, ez pedig reménnyel tölt el.”

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!