Hazai sztár

Kósa L. Adolf élete nagy fájdalmáról vallott: „Nagyon hiányoznak a srácaim”

Ötvenhat évesen többszörös édesapa, aki 12 éve boldog házasságban él, és nem mellesleg milliárdos. Mégsem kerek az élete.

Annak idején hatalmas szerelemnek indult Kósa L. Adolf és első felesége, Fonyó Barbara kapcsolata. Egy fodrászüzletben pillantották meg egymást, és a kezdeti szimpátiából szép lassan szövődtek köztük gyengéd érzelmek.

Álompárként emlegették őket

Mindketten úgy érezték, megtalálták az igazit. Aztán, ahogy az a nagy könyvben meg van írva: összeházasodtak, majd beköltöztek álmaik budai otthonába. Hamarosan jöttek a gyerekek is. Először Benedek, aztán Domonkos, akik ma már huszonéves fiatalemberek. Adolfékat jó ideig igazi álompárként emlegették, az idill azonban nem tartott sokáig. 2008 végén már azt suttogták, külön utakon keresik a boldogságot. A pletyka igaznak bizonyult, a házasságuk válással végződött.

Fonyó Barbara és édesanyja, Kállay Bori (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Nem alakult idillien

Az egykori műsorvezető a saját bevallása szerint minden erejével azon volt, hogy a kenyértörés ellenére jó viszonyt alakítson ki volt feleségével és a gyerekeivel. Ám ez már nem alakult idillien. „Hogy mikor találkoztam utoljára a gyerekeimmel? Hát erre nem tudok mit válaszolni. De nem titok: nagyon hiányoznak a srácaim” – mondta lapunknak még 2015-ben. A napokban a Kiskegyednek adott interjújából is az derül ki, mit sem változott a helyzet az elmúlt 9 évben. „Két nagyszerű srác, én ezt biztosra veszem. Jó a genetikájuk, nagyszerű anyjuk van. Biológiai szempontból biztosan tőlem is örököltek valamit” – jelentette ki. De úgy van vele, hogy talán egyszer majd fordul a kocka. „Az ő korukban én olyan okos voltam, hogy saját magammal is csak alig-alig álltam szóba. Ők most ugyanígy vannak. Nincs ezzel semmi gond, ez az élet rendje. Majd idővel változik a helyzet” – bizakodott.

Feleségével, Ritával a Párharcban (Fotó: TV2)

Mi lehet az igazság?

Hogy pontosan miért alakult így apa és fiai kapcsolata, arról mindig is sok pletyka keringett. Napvilágot látott olyan hír, hogy Barbara a válás után tiltotta az apjuktól a gyerekeket, de arról is beszéltek, hogy Adolf sosem volt egy mintaapa, ezért lett közöttük ekkora a szakadék. Utóbbiban biztosan van igazság, erről ugyanis ő maga vallott korábban a Storynak. „Három különböző vállalkozásom volt, még hétvégén is dolgoztam. Így aztán az első fiammal szinte semmilyen kapcsolatom nem volt, a másodikat pedig szinte nem is láttam.” De korábbi hibájából tanulva, a második házasságából született kisfiára, a most 11 esztendős Nimródra már annyi időt szán, amennyit csak tud. Élete nagy fájdalma marad viszont, hogy az operaénekesnővel közös gyermekeit nem láthatta felnőni, és Benedek és Domonkos sem ismerik a kisöccsüket sem. „Ennél szomorúbb dolog kevés van az életemben, de a fiaim még nem találkoztak. Ez nagyon szomorú, mert kölcsönösen nagyon sokat veszítenek. A kisfiam részéről nem lenne akadálya a dolognak, de van egyfajta ellenállás az egyik oldalon. Bár nagyon fáj a dolog, de belehalni, beledögleni nem vagyok hajlandó” – vallotta be a friss interjúban. Második házassága viszont, úgy tűnik, sokkal jobban alakul. Negyvenöt évesen, két hét ismeretség után ugyanis újra megnősült. Ritával, neje két lányával és közös kisfiukkal, Nimróddal immáron 12 éve töretlenül boldogok.

Dúsgazdag nyugdíjas

Kósa L. Adolf a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb tévése volt. Olyan műsorok köthetőek a nevéhez, mint az Álompár, a Ki vagyok én? vagy a Szerelem első látásra. De hiába a képernyős sikerek, a csúcson kiszállt, mert másra vágyott. Az üzleti világban találta meg a helyét, és cégtulajdonosként, 48 éves milliárdosként nyugdíjba vonult.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!