Hazai sztár

Kis Judit Judy: „Maja nagyon szereti Krisztiánt, nagyon nagy barátok lettek”

Komolyra fordult az énekesnő és párja kapcsolata, rengeteg közös tervük van, amikben egy kisbaba és esküvő is szerepel.

Éppen egy évvel ezelőtt döntött úgy Judy, hogy elengedi a férjét, elválik kislánya, Maja édesapjától. Az elhatározást persze hosszú, többéves küzdelem, rengeteg megbocsátás, megannyi újrakezdés és reménykedés előzte meg. Az énekesnő a megszokott szadai miliőt hátrahagyva, egy veresegyházi családi házban rendezkedett be Majával, és nem telt el sok idő, amikor kopogtatott ajtaján az új szerelem is.

„Tartson sokáig!”

Judy hónapokkal ezelőtt először lapunknak mesélt párjáról, Krisztiánról, akit második közös húsvétjuk alkalmával végre meg is mutat a Story olvasóinak. „Már egy éve együtt vagyunk Krisztiánnal, és azt érzem, hogy nagyon megtaláltuk egymást. Mindketten nagyon szeretnénk, hogy ez a kapcsolat sokáig kitartson, és egymás mellett maradjunk – kezdi a tőle megszokott őszinteséggel Judy, majd elmeséli, néha maga is rácsodálkozik, mennyire passzolnak, és még az akadályokat is jókedvűen veszik. Legutóbb például akkor, amikor lekésték a repülőt. – Egy nagyobb társasággal utaztunk, vagyis utaztunk volna. Oda is értünk a reptérre, de a csomagok feladására már nem volt időnk. Krisztián próbálkozott, de nem tudtak nekünk segíteni, így buktuk a repülőjegyet. Úgyhogy közölte velem, akkor legalább kihasználjuk a Holiday Parkingot, ahol letettük az autót, szóval reggelizzünk egy hatalmasat méregdrágán, és menjünk utánuk az esti járattal” – meséli az énekesnő, aki így végignevette a párjával a reptéren töltött napot.

Pazar reggelivel ütötték el az időt a reptéren, amikor lemaradtak a gépről (Fotó: Archív)

Maja kis tesót kér

Persze ha imádott kislánya és választottja nem jönnének ki jól, a közös hullámhossz édeskevés lenne Judynak. De ezen a téren is szerencséje van. „Maja nagyon szereti Krisztiánt, nagyon nagy barátok lettek. ­Krisztián segít neki a matekban, meg angolt tanulni is. Kicsi a világ, kiderült, hogy ugyanaz a tanár tanította őt idegen nyelvre, mint aki most Maját. Szóval teljes az összefonódás és a harmónia.” Idilli világuk talán csak egy közös babával lehetne kerekebb. „Nem vagyok rágörcsölve a témára, mert noha nem látszik, azért mégiscsak az 50. életévemben járok. Persze jó lenne, és Maja is nagyon örülne, hisz évek óta mondogatja a kis testvért. De bárhogy alakul, úgy jó, és én elfogadom.” „Nem ettől tesszük függővé a boldogságunkat. Örülnénk, ha a sors megajándékozna minket egy kisbabával, de ha nem adatik meg, akkor is jó minden” – fűzi hozzá Krisztián, és elárulja, a családnak már az is elég boldogság, hogy Judy e téren is ennyire nyitott.

Maja pici kora óta versenytáncol, most is egy versenyre készül (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Három a magyar igazság

Ha a babatéma nem tabu, talán a házasság sem az. „A mondás úgy tartja, három a magyar igazság, és nekem ő lenne a harmadik férjem. Remélem, nem a plusz egy, a ráadás jön be nálam” – nevet fel az énekesnő, majd hozzáteszi, ezt a témát ő mindig a férfira bízza. Kiderül azonban, nem csak Krisztiánon múlik a lánykérés. „Előbb legyen lehetőségem elvenni Judyt, merthogy ez a szál még hivatalosan nincs elvarrva. Majd ha minden szempontból szabad nő lesz, visszatérünk erre a kérdésre – jegyzi meg Krisztián, de számára esküvő nélkül is fontos a közös otthonuk. – Bár nagy ez a ház, rájöttünk, mi ebben sem férünk el, úgyhogy mindennapos beszédtéma, hogy mikor hol és milyen házvásárlásba kellene belevágnunk. De emellett még rengeteg tervünk van, például közös üzlet is, szóval nem unatkozunk, folyton ötletelünk, miközben mindennap örülünk annak, hogy megtaláltuk egymást.”

Kiemelt képek: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!