Címlapsztori

Judy – Tehetős üzletember rabolta el a szívét

Az énekesnő ragyog a boldogságtól. Mostanában sokat látják egy titokzatos férfi társaságában.

Judy története sok középkorú nőnek adhat reményt. Az énekesnő hiába küzdött hosszú éveken át a házasságáért, be kellett látnia, menthetetlen a kapcsolatuk. Áprilisban elsőként a Storynak mesélte el, hogy fájó szívvel, de meghozta a döntést: elindítja a válást. Akkor azt mondta, nem érdekli, hogy jövőre 50 éves lesz, akkor sem adja fel a reményt, hogy még újra boldog lehet. Vágyott rá, hogy szeressék, kívánsága pedig hamar teljesült, a madarak ugyanis azt csiripelik, újra szerelmes.

Igazi jóravaló férfi

Lakhelyén, Veresegyházán már többen is látták őt az új párjával, a Story is így értesült a románcról. Érkezésünkkor egy helybéli férfi kezdett mesélni lapunknak a turbékoló párról. „Már sokszor összefutottam velük errefelé. Nemrég ugyanabba a veresi étterembe tértek be, ahol mi is épp vacsoráztunk a családdal. Nagyon boldognak tűntek, Judy kislánya, Maja is velük volt. Szépek, aranyosak voltak így együtt, hárman. A párja igazi úriember, illedelmes, figyelmes, nem csak Judyval, a kislánnyal is. Egy igazi jóravaló férfi benyomását keltette bennem. Biztos vagyok benne, hogy levette a lábáról a művésznőt, mert egy szerelmes asszonyt messziről kiszúrok” – tette hozzá mosolyogva a veresi férfi. Az elmesélésből pedig egyértelműnek tűnik, hogy noha Judy nem veri nagy dobra, titkolni sem titkolja, hogy újra boldog. Olyannyira nem, hogy a napokban egy olvasónktól azt is megtudtuk, nemrég együtt is kirándultak. „Pár héttel ezelőtt Visegrádon láttam őket. Judyt egyből felismertem a hangjáról. A kislányával és egy nagyon magas, jóképű, őszes hajú férfival volt. Fogták egymás kezét, ebből gondolom, hogy a párja volt. Meg abból is, hogy Judy ragyogott a boldogságtól. Nagyokat nevettek, szóval jó volt rájuk nézni.”

Mielőtt bejelentette, hogy elválik, már hónapok óta külön éltek (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Judy óvatos

A Story igyekezett utánajárni, ki lehet a titokzatos idegen, aki meghódította az énekesnő szívét, de egyelőre csak annyit tudunk meg, hogy egy negyven év körüli, jómódúnak tűnő férfiról van szó. Természetesen kerestük az énekesnőt is, de ő nem szeretett volna reagálni az értesüléseinkre. Persze érthető, hogy Judy óvatos és nem kapkod, hiszen alig pár hónapja, hogy elhatározta, végleg hátrahagyja a múltat, és hivatalosan is pontot tesz a házassága végére.

Jót kíván a volt férjének

A döntését egyébként már megelőzte egy hosszú hónapok óta tartó különélés is, talán ezért is érezte azt már áprilisban, hogy túl van a nehezén. Nyugodt volt afelől, hogy ő az évek során mindent megtett azért, hogy egyben tartsa a családját. A hosszú, egyedüli küzdelemben azonban elfáradt. Az egyik fő támasza, a pszichológusa döbbentette rá, hogy nem kell elfogadnia a boldogtalanságot és egy hozzá méltatlan kapcsolatot. „Elhidegültünk egymástól. A házaséletünk is rutinszerűvé vált, és bár hozzám jött haza, azt gondolom, a női megérzések sosem csalnak… De mivel nagyon szerettem, behunytam a szemem, sok mindent elnyomtam magamban, úgymond, megalkudtam” – mesélte lapunknak pár hónapja. Kislánya egyik mondata – „Anya, úgy érzem, te már sosem leszel boldog apával” – pedig megadta Judynak a végső lökést, hogy lépnie kell, mert ez a házasság már csak rombolja és kedvtelenné teszi. Az énekesnő bízik benne, hogy férjével sikerül békésen elválniuk, és ­Maján sem fognak civakodni. Judy szeretné rugalmasan kezelni a gyerekláthatási kérdést, esze ágában sincs az útjába állni annak, hogy apa és lánya akkor és annyit legyen együtt, amennyit csak szeretne. Kettőjük között pedig normális viszonyt remél, és tiszta szívből kívánja, hogy volt párja is megtalálja a boldogságot.

Groovehouse idén lett 25 éves (Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral.hu)

Nem az első

Judynak ez a második válása, első férjével, Rolanddal két év házasság után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják az életüket. Az a kenyértörés azonban sokkal egyszerűbb volt, a zenésszel ugyanis se vagyon, se gyermek nem kötötte őket össze.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!