Hazai sztár

Horváth Gréta: „Hálás vagyok Szandinak, hogy így alakult az életem”

Nem sok esély volt rá, hogy a Horváth Gréta, Meggyes Dávid és Stana Alexandra alkotta egykori szerelmi háromszög után a két hölgy valaha is jóban lesz egymással, de csodák mégis léteznek.

Mindenkit meglepett, amikor Horváth Gréta és Stana Alexandra közösségi oldalán megjelent egy kép, amin együtt mosolyognak. Az édesanya a fotóhoz egy szívecskét is odabiggyesztett, és sokat sejtetően csak annyit fűzött hozzá, hogy „volt közös témájuk.” Lévén, hogy nyílt titok, Grétát a volt férje, Meggyes Dávid a táncosnő miatt hagyta el – de már annak a szerelemnek is vége –, sokan egyből arra gondoltak, hogy a traccsparti egyik fő topikja biztosan a közös exük volt. A találgatások helyett a Story utánajárt, hogy a két híresség vajon miért találkozott, miről beszélgetett, és ezek után hányadán állnak egymással.

„Voltak nagy, közös felismeréseink”

Mint megtudtuk, a találkozót Gréta kezdeményezte, ő írt rá először Szandira. „Az elmúlt két évben hatalmas változáson, személyiségfejlődésen mentem keresztül. Nem volt könnyű időszak, amihez akarva-akaratlanul Szandi is hozzájárult. De minden nehézség ellenére én rettentő hálás vagyok neki, hogy így alakult az életem. A média viszont állandóan össze akart ugrasztani minket, ment a folytonos hasonlítgatás, holott eddig mi nem is ismertük egymást. Nagyon zavart már ez a műbalhé. Úgyhogy azt éreztem, eljött az idő, hogy ráírjak és beszélgessünk. Szó szót követett, aztán telefonon is hívtuk egymást, ami szintén nagyon pozitív volt, és utána megbeszéltünk egy személyes találkozót is” – kezdte Gréta. Egy kávézóban találkoztak Szandival, ahol órákig beszélgettek, majd még egy kis közös vásárlásra is jutott idejük. „Szandiban egy tiszta szívű, hozzám hasonló értékrenddel bíró embert ismertem meg. Ezen nem is csodálkozom, kiderült, hogy mindketten Rák csillagjegyűek vagyunk, és mindössze 10 nap van a születésnapunk között. De tudom, mindenkit az érdekel, kibeszéltük-e a múltat. Erre azt tudom mondani, hogy voltak nagy, közös felismeréseink, de bármennyire hihetetlen, a Dávid-témát hamar lezártuk.”

A beszélgetést Gréta kezdeményezte (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

„Mindenkinek van vaj a füle mögött”

Noha egyetlen találkozó után barátságról még nem beszélhetünk, Gréta azt mondta, biztosan lesz folytatása a Szandival való beszélgetésüknek. Hozzátette azt is, hogy sokan nem értik, és bántják a találkozójuk miatt. „Azt látom, hogy rengeteg nőnek példaértékű, hogy találkoztunk, beszéltünk, és ennek nagyon örülök. Akik pedig azzal jönnek, hogy ezt biztos azért csináltam, mert még mindig nem engedtem el a múltat, azoknak azt üzenem, hogy ilyesmire épphogy az képes, aki rendben van saját magával, az életével, feldolgozta és elengedte a múltbeli sérelmeit.” Ami egész biztosan nem volt könnyű Gréta számára, hiszen Dávid 2 éve, szinte egyik napról a másikra döntött úgy, hogy elhagyja a családját az új szerelemért. „Bár azt gondolom, ebben a történetben mindenkinek van vaj a füle mögött, soha nem akartam kibújni a felelősség alól. Van részem benne, hogy Grétának egy nehéz élethelyzettel és időszakkal kellett szembenéznie. Úgyhogy nagyon örültem, amikor rám írt. Mindig is ott motoszkált bennem, hogy nekünk egyszer találkoznunk és beszélnünk kell” – vette át a szót Szandi.

Szandra azt mondja: kutyusa az első számú férfi az életében (Fotó: Archív)

„Fájdalmat okoztam”

A táncosnő szerint a karma működik, és visszavág. Senki, ő sem kivétel ezalól. „Ami Grétával történt, az a múltban velem is megesett, és valahogy sosem hagyott nyugodni, hogy részben én valakinek ugyanazt a fájdalmat okoztam, amit egykor nekem kellett elszenvednem. Tartoztam egy bocsánatkéréssel Gréta felé, és örülök, hogy azáltal, hogy lépett felém, ezt végre megtehettem.” Szandi is hasonlóan jó embernek tartja Grétát, mint fordítva. „Nagyon helyén van az esze és a szíve is. Rettentően felnézek rá, hogy mennyire talpraesett az életben, és mennyire erős nő. Megkedveltem, és én is azt gondolom, hogy még fogunk beszélgetni. De ahogy most sem arról szólt a történet, hogy egy harmadik embert kibeszéljünk, úgy a későbbiekben sem ez motivál minket. Nekem Dávid felé sincs semmilyen negatív érzésem. Azt szeretném, ha mindenki élete továbbra is jól alakulna” – zárta gondolatait a táncosnő.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!