Hazai sztár

Házasodik Gergő gazda: „Esküvőre készülünk”

Wágner Kíra és Szabó Gergő körül annyira felgyorsultak az események az elmúlt hetekben, hogy újra kellett tervezniük az életüket.

Csodálatos volt a tavalyi évük. Wágner Kíra és Szabó Gergő egymásra találtak az RTL Házasodna a gazda című műsorában, és szerelmük a következő hónapokat is túlélte. Azt az időszakot, amikor Gergő gazda még Bihardiószeg és Makó között ingázott attól függően, hogy mikor tudott elszabadulni egy kicsit a családi gazdaságból. És most szintet lép a szerelmük.

„Emeletes házat szeretnénk”

Több mint fél éve, hogy a fiatalok együtt élnek, a szerelmük olyan biztos lábakon áll, hogy már az esküvő és a lakásvásárlás részleteit tervezgetik. „Bevallom őszintén, két éven belül már nagyon szeretném, ha megszületne a közös gyerekünk, és ezt Kíra is így gondolja. Nagyon jó együtt tervezgetni, ám kettőnk közül én vagyok a babonásabb, így bár sok részletet tudunk, nem szeretnék előre semmit elkiabálni. Természetesen Kírát minél hamarabb szeretném elvenni feleségül, de először az otthonunkat igyekszünk megtalálni. Egy olyan házat, amelyhez egy nagy legelő tartozik, vagy legalább közel van a lovardához, mert két lovat szeretnénk tartani. Kíra nagyon szeretne emeletes házban élni, ebben azonban még akadnak közöttünk vitás helyzetek, egy biztos, a nappaliban akvárium is lesz” – mosolygott sokatmondóan Gergő.

„Kitiltottak a családi vállalkozásból”

Az álmodozásból azonban néhány hete hirtelen a valóságban találták magukat a fiatalok. Kíra váratlanul munka nélkül maradt, ez pedig némileg megnehezíti a jövő tervezgetését, amihez bizony pénzre van szükségük. „Sajnos megszűnt a munkám, édesapám és a párja úgy döntöttek, ideje más vizekre eveznem, ezért kitiltottak a családi vállalkozásból, az edzőteremből, ahol eddig dolgoztam. A velem történteket próbálom pozitívumként megélni: talán tényleg ki kell ahhoz lépni néha az embernek a komfortzónájából, hogy fejlődni tudjon, és ez velem épp most történt meg” – kezdi Kíra. És hogy a gazdában valóban az ideális társat találta meg, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a bajban is legalább annyira számíthat rá, mint a gondtalan hónapokban. „Kezdődnek a tavaszi mezőgazdasági munkák, a családi gazdaságban is beindul az élet, és én biztos vagyok benne, hogy Kíra hamar beletanul majd. Egy hét múlva ültetjük édesanyáméknál a dinnyepalántákat, aztán jöhet a többi zöldség- és gyümölcsféle. Egyelőre csak hétvégén leszünk Erdélyben, engem ugyanis továbbra is Makón tart a munka, nemrégiben lett új munkahelyem. Egy azonban biztos, most nyár végéig nagyon keményen fogunk dolgozni, leghamarabb ősszel jöhet a pihenés, de mindketten tudjuk, hogy közös a cél, ami hajt bennünket: szeretnénk minél hamarabb megalapozni a jövőnket” – magyarázza.

A lovaglást Kíra szerettette meg Gergővel annyira, hogy már saját lovat is akar

Pont ilyen lovat akartak

A szerelmük biztos alapokon áll, az elmúlt hónapokban megélt élmények miatt mindkettejük számára egyértelmű, hogy hosszú távra terveznek. „Nem csalódtunk egymásban azt követően sem, hogy véget ért a műsor, sőt az elmúlt hónapok, az együttélés, a közös utazások csak még közelebb hoztak bennünket egymáshoz. Kírának köszönhetően új hobbim lett, megtanultam lovagolni, így nem kérdés többé, hogy a szerelmem Szamba nevű lovához idővel szeretnénk majd még egy lovat vásárolni. És én is igyekszem sok újat mutatni neki” – meséli Gergő, Kíra pedig sorolja, mi az, ami a leginkább tetszett neki. „Életem első disznóvágása például hatalmas élmény volt, aki ezt még nem élte át, nem is tudja, miből marad ki. És bár a quadozás veszélyes sport, Gergő mellett biztonságban érzem magam, így bármikor felülök mögé a négykerekű járgányra. Legutóbb több órán át mentünk, és a végén csak a szemünk világított, olyan sarasak lettünk, de fantasztikus élmény volt.”

Kiemelt képek és fotók: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!