Hazai sztár

Pál Dénes: „A fürdetés mindig az én dolgom, és etetni is szoktam”

Nem tagadja, egy ideje kissé összefolynak a napjai, hol próbára siet, hol fellépésre, és közben igyekszik annyi időt a családjával tölteni, amennyit csak tud. Kisebbik lánya még csak négy hónapos, így el is kél otthon a segítség.

Két próba között csíptük el telefonon a már kétgyerekes édesapát. Pál Dénes épp hazaért a családjához, és beszélgetésünk alatt a hatéves Panna Róza többször is hívta őt játszani. „Máris megyek, Pannikám” – válaszolta a kislányának, majd megjegyezte, van némi lelkiismeret-furdalása, amiért mostanában kevesebb ideje, figyelme jut a feleségére és a gyerekeire.

Megosztották a feladatokat

Párjával, Henivel ezért is látták jobbnak, ha felosztják egymás között a gyerekek körüli feladatokat. „Ez máshogy nem is menne. Persze semmi nincs kőbe vésve, pláne, mert két gyerek mellett könnyen borulhat a napi rutin. Az sem kérdés, Henin több van, mint rajtam, legalábbis a kicsit illetően, én többet vagyok a nagylányunkkal. De persze mind a ketten igyekszünk minőségi időt tölteni Pannival, hogy ne érezze nagyon, hogy kevesebb figyelem jut rá, amióta van egy kis testvére. Merthogy ez sajnos így van, de ez egy természetes állapot, hiszen már ketten vannak. Elég hamar ki is alakult benne némi féltékenység, nagyjából egy hétig örült szívből a húgának, azóta szeretné, ha minden a régi lenne – mosolyodik el. – Ezt azonban kezeljük, és próbáljuk őt kompenzálni, hármasban is minőségi időt tölteni együtt. Épp nemrég jöttek haza az anyukájával egy csajos programról, amikor én maradtam kettesben Emmával. Különben meg a fürdetés mindig az én dolgom, és etetni is szoktam, mivel az anyatej mellett már tápszert is kap. Szóval szépen lassan kezd kialakulni az új rendszerünk négyesben. Az a célom, hogy tehermentesítsem a feleségem, és hogy minél több élményt szerezhessek a gyerekeimmel, mert nem szeretnék lemaradni a fontos pillanataikról. Ez a veszély talán nem is fenyeget.”

Egy megható esküvői pillanat (Fotó: Labancz Viktória)

Két gyerek, két külön személyiség

Mint meséli, Emma kimondottan jó baba. „Rendesen eszik, alszik, sokat mosolyog, mi több, nevetgél már. Különben egészen más, mint a nővére volt ennyi hónaposan. Panni igényelte például, hogy rajtam aludjon el, volt is egy alvási rituálénk. Emma köszöni, de ebből nem kér, neki elég, ha ott vagyunk a közelében. A nagyszüleivel is jól elvan, illetve Panninak van egy bébiszittere, akit mindannyian szeretünk, és akit hamarosan nála is bevetünk majd. Már csak amiatt is, mert idővel szeretnénk Henivel kettesben is időt tölteni, hogy mint férj és feleség ne menjünk el egymás mellett. Erre Panni születése után is odafigyeltünk, két gyerek mellett meg egyenesen kötelező.”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!