Hazai sztár

Kollányi Zsuzsi: „Szerintem menő, hogy három férfiba vagyok szerelmes, és ha jön egy negyedik, neki is jut hely”

Az énekesnő még lánykorában sem kapott annyi bókot, mint az utóbbi hetekben.

Igencsak pörgős napjai vannak mostanában. Kollányi Zsuzsi azonban hősiesen állja a sarat. Minden teendőjét igyekszik abba a néhány órába sűríteni, amíg kisfiai óvodában vannak. Nem is gondolnánk, mennyi mindenre elég az a pár óra: háziasszonyi teendők, sportolás, kutyasétáltatás, sok-sok munka, és ehhez most jött A Dal 2024 című dalválasztóra való felkészülés is.

„Mindenkinek meg akartam felelni”

Régi, ám tökéletesen igaz népi meglátás, ha egy nő frizurát vált, annak nyomós okai vannak. Ez a változás Zsuzsinál nem nagy, mégis szembeötlő. Mire is képes egy színárnyalatnyi különbség? Csodákra. „Megszámlálni sem tudom, mennyi dicséretet kaptam az elmúlt időszakban, és ez a fantasztikus új fodrászomnak, Gräfl Máténak köszönhető. Aranyat ér a keze – árulja el az énekesnő, bár sejthető, hogy a ragyogás nem csak egy jól sikerült hajfestésnek tudható be. A háttérben azonban nem egy friss szerelem, hanem a megújult önbizalom áll. – Régen mindenkinek meg akartam felelni. A férfiaknak, a barátoknak, a kollégáknak… Tavaly ősszel nehéz magánéleti időszakon mentem keresztül, aztán jött a felismerés, nem engedhetem meg, hogy bárki veszélyeztesse a lelki épségemet. A barátaimmal is elfogadó, támogató kapcsolatban vagyok. Megmondjuk a véleményünket a másiknak, de tiszteletben tartjuk a saját véleményt, és ez nagyon sokat ad nekem” – meséli.

A Dal 2024-ben is szerel (Fotó: MTVA/Csöndör Kinga)

Három gyerek sem lehet akadály

Zsuzsi mozgalmas évet tudhat maga mögött, mivel a válása után hamar egy új kapcsolatban találta magát. Jelenleg azonban szingli, és igencsak határozott véleménye van a társkeresésről. „Nyitott vagyok egy olyan párkapcsolatra, ami boldoggá tesz, biztonságot nyújt, kiteljesít, és amelyben szeretve érzem magam. Csak azért, hogy legyen mellettem férfi, nem mondok igent. Nem hiszem, hogy nőként csak akkor lennék értékelhető, ha van társam. Öreg vagyok már ahhoz, hogy pazarolják az időmet!” – jelenti ki határozottan. Nagyon erős a szűrőrendszerem. Ha csak egy icipici dolog nem stimmel, én harag nélkül, de azonnal tovább lépek. Tisztában vagyok azzal, hogy egy kapcsolat kompromisszumokkal jár, de nem mindegy, mennyivel és milyennel.” Mint mondja, édesanyaként az a legfontosabb számára, hogy ötéves ikrei, Bence és Bálint, valamint a hároméves Bogdán boldog, kiegyensúlyozott életet éljenek. És egyáltalán nem tartja lehetetlennek, hogy egyszer majd háromgyerekes anyaként párra leljen. Most viszont minden szabad percét a kicsik töltik ki.

Fotók: Archív

„A fiaim motiválnak”

Azt sem tagadja, család menedzselése elképesztő energiákat éget el. „A dolgozó édesanyákon rengeteg teher van. Én is hajlamos vagyok túldolgozni magam, de közben azért odafigyelek a mentális és fizikai egészségemre. Heti öt-hat napot edzek. Sportolás közben leteszem a lelki terheket. Egyébként minden teendőmet igyekszem akkor elvégezni, amikor a fiúk az oviban vannak. Soha nem akartam lepasszolni a gyerekeket, annyi időt töltök velük, amennyit csak lehet. Ők motiválnak. Szeretnék jó példát mutatni nekik minden téren, és megteremteni számukra az életkezdéshez szükséges alapokat.” Zsuzsi hozzáteszi: számos minőségi programot szervez a kicsikkel. Gyakran kirándulnak, imádják az állatkerti túrákat, kutyát sétáltatnak, utazgatnak, wellnesseznek. „Szerintem menő, hogy három férfiba vagyok szerelmes, és ha jön egy negyedik, egy felnőtt, neki is jut hely” – mondja mély meggyőződéssel.

Kiemelt kép: Story-Best Magán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!