Hazai sztár

Hargitai Bea: „Hatkor vacsora, hétkor pizsama, és nemcsak a gyereknek, hanem nekem is”

Ha bárki azt gondolná, hogy a modellből lett tévésztár prágai mindennapjait fényűző partik, folytonos pezsgés és rivaldafény jellemzik, nagyot téved.

Tizenöt évvel ezelőtt költözött Prágába Hargitai Bea, mivel férjét, az amerikai üzletember David Stogelt a munkája odakötötte. A tornyok városát szép, élhető helynek tartja, ám két dologgal még mindig nem sikerült megbékélnie. „Kint nem szeretnek enni, és viccelődni sem. Ez a két dolog pedig nagyon fontos nekem. A csehekben van egyfajta németes kockaság, hűvösebbek nálunk. Ugyanakkor kedvesek, szorgalmasak, udvariasak – meséli a mindig energikus modell. De szerencsére ezen hamar túl tudott lépni, hiszen férje révén főleg külföldiekkel vannak jóban. – Nem nagyon vannak cseh barátaink. Főleg a hozzánk hasonló többnemzetiségű családokkal ápolunk szoros barátságot. Ez egy nagy ajándék. Ebben a társaságban teljesen jelentéktelen az, hogy én Magyarországon ismert vagyok, vagy legalábbis abszolút nem beszédtéma ez közöttünk” – vallja be Bea.

Fantasztikus alakját hosszú évek óta őrzi (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Tényleg szeret otthon lenni

Kicsit sem hiányzik neki, hogy felismerjék az utcán, sőt éppen ellenkezőleg. „Sokan félreismernek, vagy egyáltalán nem gondolják rólam, hogy én egy extrémen zárkózott, introvertált ember vagyok. De ehhez párosul egy nagyfokú exhibicionizmus, amit remekül ki tudok élni az olyan műsorokban, mint a Mutasd a hangod! Ettől eltekintve viszont borzasztóan megterhelő tud lenni, ha mennem kell valahova, és emberek között kell lennem. Ez egyébként korábban is jellemző volt rám. Emlékszem, a barátnőim már régebben is nagymamának hívtak, mert gyakran előfordult, hogy 10 órakor haza akartam menni a buliból – mondja kacagva Bea. Manapság azonban már egyáltalán nem vágyik a bulizásra. – Én tényleg szeretek itthon lenni. Persze élünk társasági életet, de néhány nagyobb eseményen veszünk csak részt. Teljesen átlagos háziasszony vagyok a mindennapokban: mosok, főzök takarítok, vagy éppen valamilyen különórára viszem a gyerekem. A nap végén pedig hatkor vacsora, hétkor pizsama, és nemcsak a gyereknek, hanem nekem is” – taglalja.

Jason három nyelven beszél

Bea kisfia, Jason nyolcéves, és kis túlzással már most olyan elfoglalt, mint az édesapja, hisz közel egy tucat különórára jár hetente. „Tenisz, foci, kick-box, zongora, drámaóra, ezekre rendszeresen jár. Erre mind jut energiája. Elképesztően aktív kisgyerek, egy igazi atléta. Mi annak talán jobban örülnénk, ha feleennyi különórája lenne, de ezekhez ragaszkodik. Sőt nemrégiben azt is megtudtam, hogy titokban péntekenként a szünetben kézilabdaedzésre is jár” – méltatja kisfiát a büszke anyuka.

Családjával sokat utaznak (Fotó: Archív)

Mindemellett Jason már három nyelvet használ. „Apukája csak angolul beszél vele, én pedig csak magyarul. Tavaly pedig egy olyan iskolába járt, ahol nagy hangsúlyt fektettek a cseh nyelv oktatására, ezért megtanult csehül is.”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!