Hazai sztár

Cicciolina: „Egy intelligens, kedves úrra vágynék, akiben nincs semmi durvaság és gonoszság”

Az egykori szexdíva meglepő módon nem egy sármos olasz úrral, hanem huszonegy macskával és egy kutyával osztja meg római otthonát.

Olvasóink bizonyára el tudják képzelni, milyen kikerekedett szemekkel fogadhatják a Cicciolinához érkező vendégek az üdvözlésükre odaözönlő cicasereget. Ahhoz, hogy megértsük, hogyan és miért vették át az uralmat a macskák Cicciolina­ otthonában, évtizedeket kell visszautaznunk a múltba. „Kislány korom óta rajongok értük, de sajnos abban a pesti lakótelepi lakásban, ahol nevelkedtem, túl sokan éltünk együtt. A szüleim nem engedték, hogy macskám legyen. Húszéves lehettem, amikor végre lett saját kis kedvencem, rögtön három is, és én nagyon boldog voltam – meséli. – Szeretgettem, ölelgettem őket, együtt aludtunk, együtt ettünk. Akkor és most is hasonlítottak rám a cicáim, mintha felvették volna a karakteremet…”

Fotó: Archív

Kiborítják a bejárónőt

A macskák egész életében elkísérték. Hogy miért vannak most ennyien? „A cicák szerelmeskedtek, és egyre többen és többen lettek… – hangzik a válasz. Cicciolina egyébként néhány cicának szerető gazdit keresett, és ahányszor eljött az elválás pillanata, könnyes lett a szeme. – A szívemhez nőttek, és ahogy a nagy szemeikkel néztek rám, oh… Azok a gyönyörű égszínkék szemek – mondja elérzékenyülve. Jelenleg huszonegy, fajtáját tekintve csincsillaperzsa futkározik az otthonában. Az állatok egyébként meglehetősen sokat érnek, darabonként több mint ezer eurót. Világhírű tulajdonosuk nagyon büszke is rájuk. – Belső kétszintes lakásom van hatalmas teraszokkal, van életterük, boldogok velem. Minden cicámnak megvan a saját neve, karaktere, igazi egyéniségek. Vannak álmodozóak, harciasabbak, maguknak valók köztük. Jól kijönnek egymással, bár a két nagy fiúcicám időnként összekap, ilyenkor seprűvel kell szétválasztanom őket – sztorizgat nevetve. – Szegény bejárónőmnek viszont égnek áll a haja tőlük. Ha több napot távol vagyok, akkor is ő gondozza őket, de kikészítik a macskák. Nem csinálnak nagy kárt, de olykor azért előfordul, hogy a szoba közepére pisilnek. Rajtuk kívül Pablo, az amerikai buldog él még velem, igaz, a lakás másik szintjén, mert ő harcban áll a macskákkal.”

A cicák és Pablo (Fotók: Archív)

„Nem foglalkozom a férfiakkal”

A hetvenkét éves Cicciolina szívé­ben jutna hely egy férfinak is, ám azt mondja, ez a vonat már nélküle megy tovább. „Nem foglalkozom a férfiakkal. Rengeteg ajánlatot kapok. Sokan szeretnének velem megismerkedni, ám a legtöbben csak a szex miatt udvarolnak. Én egy intelligens, kedves úrra vágynék, akiben nincs semmi durvaság és gonoszság, mert ebben volt már részem. De most nem keresem a kapcsolatokat. Szingli vagyok.” Cicciolina azt mondja, inkább másra fordítja az energiát. Dolgozik. Eleget tesz a televíziós felkéréseknek, rendezvényekre jár, és nagy szívfájdalma, hogy Magyarországról nem kap felkéréseket. „Most azt tervezem, hogy eladom a lakásom, és kertes házba költözöm az állataimmal, emellett pedig dolgozom. Jól vagyok, bár engem is foglalkoztat, hogy nagyon gyorsan emelkednek az árak, egyre drágábbak a bevásárlások, és nem tudom, hogy országos szinten hova vezet majd ez a helyzet. De igyekszem nem erre koncentrálni, és jól érezni magam a cicáimmal, akik hihetetlenül édesek. Amikor hazajövök, mindig szépen sorba ülnek, és várják, hogy megszeretgessem őket!”

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!