Hazai sztár

Megyeri Csilla munkahelye olyan pazar, akár egy igazi kastélyszálló – fotókkal

Az influenszer és barátnője közös vállalkozásának helyszíne nem átlagos munkahely. A végeredmény pedig mesés!

Megyeri ­Csilla és barátnője, ­Emese nemrég nagy fába vágták a fejszéjüket: közös márkát hívtak életre, hamarosan pedig piacra dobják saját tervezésű ruhakollekciójukat. Mivel nem akartak máris butikot nyitni, egy úgynevezett showroomot álmodtak meg, ahol leendő vásárlóik nemcsak a ruhákat próbálhatják fel, de személyesen találkozhatnak velük is. Csilla és Emese pedig igyekeznek jó vendéglátók lenni: pezsgővel, falatkákkal és sok-sok szeretettel készülnek majd.

Szerelem első látásra

Közös vállalkozásuk helyszínét a budai Várnegyedben találták meg. A műemlékvédelem alatt álló épület – melyben a 45 négyzetméteres, 3 helyiségből álló apartman áll – korábban luxusszálloda volt, jelenleg pedig apartmanlakásokat lehet bérbe venni benne. A 14. században épült, és már a 18. században fogadóként üzemelt. „Mikor Mesiék a környékre költöztek, akkor jött vele szembe a hirdetés, amit azonnal átküldött nekem” – idézi fel Csilla. A két barátnő első kollekciója egyelőre a varrodában vár a sorára, de addig sem hagyják üresen az ingatlant: egy-egy születésnapot ünnepelnek benne, máskor itt gyűlnek össze a barátaikkal, Csilla pedig számtalan influenszertartalmat, videót rögzít az apartmanban, hiszen a környezet nagyon mutatós.

Tudják, milyen értéket képviselnek az antik bútorok

Királynők

Azt egyikük sem titkolja, hogy a szobákra jellemző stílus bizony nem kifejezetten áll közel a szívükhöz, de mindketten azt érezték, hogy nagyon jók a rezgések, az energiák, és persze azzal is tisztában vannak, micsoda értéket képviselnek a berendezés részét képező antik bútorok. Saját otthonaik sokkal letisztultabbak. „Bár nem áll hozzánk közel ez a stílus, mégis jól érezzük magunkat benne” – mondja Emese, és Csilla is egyetértően bólogat. „Olyan hercegnős! Úgy érzem magam itt, mint ahogy Sisi császárné érezhette magát a gödöllői kastélyban. Jó érzés ide bejönni. Egyszer aludtam már itt a barátnőimmel, és amikor reggel felkeltünk, úgy éreztük magunkat, mint egy királynő – meséli nevetve Csilla, aki elárulja, szenvedélyesen szeret kastélyokba járni, hogy gyönyörködjön bennük. – Anyukámmal nagyon sokat meglátogattunk már, és ugyanolyan hatással voltak rám, mint ez az ingatlan. Csak rá kell nézni a főbejárat kulcsára” – mutat a méretes kulcsra, amelynek a végét egy szív díszíti.

„Lehet, kicsit furcsán hatnak ezek az aktfotók, de nekem tetszenek, művésziek, nincs bennük semmi tolakodó” – mondja Csilla

Mivel az apartman bérlemény, a tulajdonosok abba nem mentek bele, hogy Csilla és Emese megváljanak a berendezési tárgyaktól. „Az ágyat kivitettem és modernebbre cseréltem volna” – mondja Csilla, aki végül elfogadta, hogy nem alakíthat át mindent.

A fürdőszobában a tükör sem mondható átlagosnak

Hasonló ízlés

Ahhoz azonban a két barátnő ragaszkodott, hogy valami modernnel is feldobják az enteriőrt. Eleinte zöld színű kanapéval és dohányzóasztallal próbálkoztak – úgy vélték, az menni fog a konyhabútor pultjához és a szobában található szobor talapzatához –, de a végeredmény nem nyerte el a tetszésüket. Mivel hasonló az ízlésük, megegyeztek, hogy világos színű bútorokkal frissítik fel a legnagyobb helyiséget. „Lehet, a modern, minimalista stílus nem illik annyira a bútorokhoz, de egyelőre így marad” – mondja Csilla, akinek nem kell aggódnia, ugyanis manapság divat, hogy a régit az újjal ötvözik, az így kialakult eklektikus berendezés pedig lehet harmonikus is.

Kiemelt kép és fotók: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!