Hazai sztár

Bíró Ica a róla keringő városi legendákról: „Lányregényeket szőnek a semmiből”

Rengeteg képtelennek tűnő történet látott napvilágot vele kapcsolatban, amikről most kiderül az igazság!

Összehozták Brian Mayjel

De vajon mi köze van a Metal Ladynak a Queen gitárosához? „Azt pletykálták anno, hogy Brian May a gyerekem apja. Ezt a hülyeséget, kár, hogy én nem tudok róla, a pihent agyúak fantáziálnak – mondja cinikus mosollyal. – Egyszer ugyan találkoztam vele, vagyis inkább láttam a színpadon, amikor felléptek Budapesten a Queennel, igaz, akkor már rég megszületett a lányom, de az senkit nem érdekelt. Nem tudom, honnan szedik ezeket az elmebetegségeket az emberek. Lányregényeket szőnek a semmiből, majd szélnek eresztik a pletykát, és akadnak, akik tényleg készpénznek veszik. Belevaló, vagány csajnak tartom magam, és a külsőm nem éppen a visszafogottságot tükrözi, de a szerelmi életemre mindig is vigyáztam. Monogám típus vagyok, nem keveredtem tiltott kalandokba, titkos kapcsolatokba. Se jobbra, se balra nem szoktam nézni, ha foglalt vagyok, éppen ezért nem is tudna rólam kiderülni ilyesmi. Biztos sokan szomorúan veszik tudomásul, de úgy látszik, közel sem olyan izgalmas és kalandos az életem, mint amilyennek egyesek vélik. Ilyen ez… Több mint negyven médiában eltöltött év kellett ahhoz, hogy kiderüljön: Bíró Ica is csak egy hétköznapi ember!”

Ica nem tud róla, hogy a Queen gitárosa lenne a lánya apukája (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Azt hitték, Gábor Zsazsa eltitkolt lánya

Egy szárnyra kapott képtelen pletyka szerint a fitneszlady a hét éve elhunyt világsztár, Gábor Zsazsa egyenes ági leszármazottja. „Na ezen jót mulattam. Arról már fogalmam sincs, hogy mikor és ki kezdte el terjeszteni, de emlékszem, egy időben többen is nekem szegezték a kérdést: tényleg Gábor Zsazsa eltitkolt lánya vagyok? – mondja nevetve Ica, aki nemhogy rokoni kapcsolatban nem állt a magyar származású hollywoodi szexszimbólummal, de még csak nem is találkozott Zsazsával. – Tudtommal anya csak egy van, de ő nem Zsazsa! Bár soha nem hakniztam a családommal, a szüleimmel a nyilvánosság előtt, de ez még nem azt jelenti, hogy ilyen ostobaságokat összehordhatnak rólam az emberek. Mondjuk, Zsazsa öröksége, úgy hallottam, igen csábító, de én a családomat nem cserélném semmiért. Szerintem még csak nem is hasonlítok rá. Semmi közös nincs bennünk, azt leszámítva, hogy neki is szőke haja volt. Ellenben készültek rólam olyan fotók, ahol valóban hasonlítok más hírességekre. Barbra Streisand,­ Marilyn Monroe,­ ­Brigitte Bardot,­ Claudia ­Cardinale. Na hozzájuk egy-egy felvételen valóban hasonlítok, ez a fotók varázslata, de leszögezem, nem állok velük sem rokoni kapcsolatban.”

A bőr melltartók titka

A hol sértő, hol vicces, hajmeresztő történetekről kiderült, hogy csupán a képzelet szüleményei, egyvalaminek azonban mégis van valóságalapja. Az a hír járja, hogy a Budapest TV egykori állócsillaga, Anettka Ica levetett bőr melltartójában szerzett országos hírnevet a betelefonálós műsorban. „Azt hiszem, ilyenkor szokták mondani, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Az igaz, hogy a 90-es-2000-es években volt egy jól menő Metal Lady butikom, ami elsősorban használt, úgynevezett ’second hand’ ruhákat forgalmazott. Voltak olyan darabok, amik korábban az enyémek voltak, de másoktól is felvásároltam a különleges használt ruhaneműket, kiegészítőket. Ilyen lehetett például az a bőr melltartó is, amit annak idején Anettka viselt, de arra már nem mernék megesküdni, hogy az a valóban az én butikomból származott. Azt viszont biztosan állíthatom, hogy rengeteg híresség járt nálam. Náray Tamás, az Omega együttes és a Bikini tagjai, Nagy Feró és még számos ismert ember lett visszatérő vendége a ruhaboltomnak.”

A 2000-es években jól menő ruhaboltja volt a városban (Fotó: Németh Gabriella/fotocentral.hu)

„Patyolattiszta az életem”

Ica úgy érzi, egy hazugságtól viszont kénytelen megvédeni a becsületét, ha már sokan sok éve azon munkálkodnak, hogy befeketítsék. Az egyik legmegdöbbentőbb történet, amikor egy interneten terjedő felnőttfilmmel hozták összefüggésbe Icát és az egykor valóban a testéből élő Staller Ilonát, azaz Cicciolinát. „Mélyen felháborított, amikor a nevemmel reklámoztak egy ilyen mocskos filmet, holott szemmel láthatóan nem én szerepelek az ominózus felvételen Ciccioliná­val. Bár egyesek szerint hasonlítok a videóban szereplő hölgyre, de kikérem magamnak, még a feltételezés is sértő, hogy valaha is ’úgy’ éltem volna a testemből, mert soha nem vetemedtem ilyenre! Még privátban, a kapcsolataimban sem készült rólam kompromittáló felvétel, nemhogy egy profi videó. Közöm nincs a pornózáshoz! Az én erkölcsi normáimba ezek nem férnek bele. Patyolattiszta az életem, mindig is őszinte, egyenes embernek tartottam magam, akinek sem botránya, sem titkolnivalója nem akadt, és ez azóta sem változott.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!