Hazai sztár

Fehér Anettka – Barátja síron túli üzenete indította el a boldogság útján

48 évesen lett édesanya a 2000-es évek egyik legmegosztóbb személyisége, aki mára a nyilvánosságtól visszavonulva éli szerény, ám annál teljesebb életét.

Bár élete sokáig nyitott könyv volt, Fehér Anett – vagy ahogyan mindenki ismeri őt: Anettka – jó ideje új fejezetet kezdett az életében, és leszámolt a hol sikerekkel teli, hol zűrős, hol pedig veszteséggel kikövezett múlttal.

„Szeretném, ha újra tudnál szeretni”

Az ötvenéves extelevízióst éveken, évtizedeken át a botrányok éltették, azonban néhai férje, Forgács Rezső 2008-ban bekövetkezett halála után felhagyott a celebléttel, és a reflektorfényből visszavonulva igyekezett nyugalomra lelni. Utoljára 2019-ben egykori jóbarátja, Terry Black nyilvános temetésén mutatkozott, ahonnan egy beteljesítésre váró üzenettel a lelkében távozott. A 71 éves korában elhunyt kétgyermekes előadóművész ugyanis a szeretteinek írt búcsúlevelében lelki társát, Anettkát is megszólította. Elmondta, miért nem őt választotta gyermekei gyámjának, és egy nagyon fontos kívánsága volt. „Megbeszéltük, két kamasz gyereket nem akasztok a nyakadba. Nagyon nagy terhet cipeltél, most már tedd le, próbálj meg élni. Szeretném a mosolyodat újra látni, szeretném, ha végre nevetnél, ha újra tudnál szeretni!” – fogalmazott a búcsúlevében Terry Black, aki a televíziós helyett végül egy másik jóbarátja gondjára bízta Fannit és Danit, bízva abban, hogy Anettka újra talpra áll – rálel a biztonságra, és boldog családot alapít.

Megbeszélték, hogy Terry nem bízza a gyerekeit Anettkára (Fotó: RTL)

Nehéz volt a továbblépés

Sokáig minden igyekezete ellenére képtelen volt túllépni férje elvesztésén. „Tíz évig voltunk együtt, olyan mélyen van a szívemben, hogy soha sem fogom tudni kitörölni, nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe. Nem tudom, hogy hoz-e új szerelmet számomra az élet, de egyelőre ezzel nem foglalkozom. Ha lesz új férfi, akkor lesz, ha nem, akkor nem. Most van egy kiskutyám, Teo, ő az egyetlen férfi az életemben. Egy kis shih tzu,­ eleven és játékos, ugyanakkor nagyon okos kis jószág, bearanyozza a napjaimat” – nyilatkozta még évekkel ezelőtt egy napilapnak Anettka, akire nem sokkal később azonban újra rátalált a boldogság.

Annak idején öltözködésével is kitűnt a tömegből (Fotó: Rákosi Péter/fotocentral.hu)

Megnövesztette a haját

Az immár ötvenéves extévés nem kívánta a nyilvánosság elé tárni magánélete alakulását, Anettka édesanyja azonban nem tudta magában tartani lánya boldogságát. Kiderült, hogy ismét férjhez ment, és hosszú évek óta tartó reménytelennek tűnő várakozás után végre átélhette az anyai örömöket – ezzel teljesítve Terry Black utolsó kívánságát. „A lányom jól van, és végre boldog! – nyilatkozta a napokban a Blikknek Anettka édesanyja. – Rezső halála után nehezen állt talpra, de idővel új életet kezdett, távol a nyilvánosságtól. Visszament tanítani, és megismerkedett egy budapesti férfivel, akihez hozzá is ment. Néhány évre a férjével a fővárosból Salgótarjánba költöztek, mert betegeskedtem, így nem akartak egyedül hagyni. Hála istennek, meggyógyultam, ezért visszamentek Pestre – ecsetelte az asszony, majd azt is elárulta, hogy Anettka 48 évesen, tavaly februárban hozta világra a kisfiát. – Hatalmas örömöt hozott az egész család életébe. A lányom régóta vágyott egy gyermekre, és most sugárzik a boldogságtól. Édesanyaként kiteljesedett az élete, a kisfia tölti ki a napjait. A férjével nagyon szeretik egymást, és hálásak az életükért!” A Story helyi salgótarjáni informátora elárulta, Anettkára már rá sem ismerni: teljesen hétköznapi családanya lett. Egykori rövid haját megnövesztette, kerüli a feltűnő ruhadarabokat, csinosan, nőiesen öltözködik, és gyakran látták, ahogy kiskutyáját sétáltatja, vagy babakocsiban tolja kisfiát. Mindenkivel közvetlen, aranyos. Egyszóval harsány botrányhősnőből halk szavú háziasszony lett.

Ez már a múlté…

„Miután rájöttem arra, hogy ezt tényleg nézik, és ennek iszonyatos hírértéke van, akkor igen, tudatosan törekedtem arra, hogy tényleg csináljunk botrányokat. Ha ez ilyen könnyen megy, és a magyar polgár ilyen könnyen pukkad, akkor pukkasszunk!” – mondta még 2011-ben Kadarkai Endrének.

Kiemelt kép: Gálos Mihály Samu/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!