Hazai sztár

Szingli negyvenesek – Kiért adnák fel a szabadságukat?

Szorcsik Viki, Király Linda és Osvárt Andrea – szépek, sikeresek, mégsem mentek férjhez. Vajon szeretnének?

Szorcsik Viki: „Ennél én önzőbb vagyok”

A Power of Love műsorvezetője már lemondott róla, hogy valaha feleség- és édesanyaszerepben lássa magát. „Nagy terveim senkivel nem voltak, hogy akkor most szeretném a gyűrűt meg az esküvői ruhát. Szerintem fentről sem pakolnak rám olyan dolgot, ami nem nekem való. Nem tudnám elképzelni, hogy három gyermeket neveljek. Ennél én önzőbb vagyok” – mondta Viki még tavaly Palikék YouTube-műsorában. Persze soha ne mondd, hogy soha, azért hozzátette azt is, hogy nem kizárt, egyszer szül majd egy gyereket, de nem ez az elsődleges célja az életében. Ő karrieristának vallja magát, aki 17 éves kora óta önálló, és a szabadságát egyszerűen nem szeretné feladni. Az „örökkön örökkéről” pedig úgy gondolja, felelőtlen kijelentés, mert sosem tudhatjuk, mit hoz a jövő, és senkinek sem szeretne hazug ígéretet tenni.

Viki legutóbb párkereső műsort vezetett (Fotó: Archív)

Király Linda – Még nem jött el az idő

A Király családban mindenki úgy hitte, Linda lesz az első, aki megházasodik és családot alapít, s minden jel erre is mutatott. Kilencéves párkapcsolatában gyűrű is volt az ujján, ő legbelül mégis érezte, hogy az öccsei, Ben és Viktor magánélete hamarabb révbe ér majd. Igaza is lett, mára két sógornője és két unokaöccse is van. De nem kesereg, még akkor sem, ha idén februárban betöltötte a negyvenet, és idestova öt éve egyedül van. „Pontosan tudom, hogy lesz családom, gyerekeim, csak még nem jött el az idő” – mondta korábban a Best magazinnak az énekesnő. Úgy véli, a szerelem bárhol, bármikor utolérheti. Egy a fontos számára: szenvedélyes, elszánt, humoros és családcentrikus férfi jöjjön vele szembe. Egy ilyen ember ugyanis levenné őt a lábáról.

Linda két öccse már családot alapított (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Osvárt Andrea – Nem neki való?

Három éve erősíti a szinglik táborát, pedig két évig tartó párkapcsolatában már a családalapítást tervezték volt barátjával, Andrással. Úgy tudni, a kenyértörésre leginkább azért került sor, mert a párja nehezen tolerálta, hogy a színésznő a munkája miatt más férfiakhoz is közelebb kerülhet. Erre pedig csak még egy lapáttal rátett, hogy felkérték versenyzőnek a Dancing with the Stars műsorának első év­adában, ahol a tánc miatt Suti Andrással került szoros testi közelségbe. A 44 éves színésznő sosem titkolta, hogy régóta szeretne megállapodni, emiatt évekkel ezelőtt haza is költözött külföldről, és igyekezett hétköznapi életet élni. „Igazából nem is tudom, hogy ezt hogy képzeltem, a lényeg az, hogy valószínűleg én nem vagyok egy ilyen hagyományos típusú ember. Kicsit magamra erőltettem, és ez hiba volt” – vallotta be magáról D. Tóth Krisztával beszélgetve.

„Úgy érzem, letettem a páncéljaimat” – mondta arról, mit jelentett számára a tánc (Fotó: TV2)

Kiemelt képek: Bognár Bogi, RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!