Hazai sztár

Bíró Ica emelt fővel nézi a Farm VIP adásait: „Láthatták a nézők, ki ennek az egész sárga csapatnak a rákfenéje”

A Metal Lady úgy érzi, ő mindig minden helyzetben ember tudott maradni. Másokkal ellentétben.

A Metal Lady és volt topmodell bármikor újra belevágna a tanyasi realitybe még akkor is, ha azt mondja, sok atrocitás érte. Legfőképp a csapattársai, pontosabban a lányok részéről. Sokakban csalódott, és úgy érzi, mindez az alapvető intelligencia hiánya miatt történt. „Azt gondolom, már az első adásban láthatták a nézők, ki ennek az egész sárga csapatnak a rákfenéje. Én sosem voltam és sosem leszek ilyen törtető, az ismertségért viaskodó ember. De olyan sem, aki a másik szemébe szépeket mond, hátulról viszont belevágja a nagy kést. Ripli Zsuzsival például nem leszünk barátnők, az biztos! És bár Daniellával nagyon jól indult a kapcsolatunk, a tusolásoknál mindig segítettünk egymásnak, és takartuk a másikat, végül benne is csalódtam. Egy-két fiú van, akit megkedveltem, de igazán csak Károly került közel a szívemhez. Ő egy igazán mély érzésű ember, akivel megtaláltam a hangot” – árulja el.

Icának megvan a véleménye Ripli Zsuzsiról (Fotó: TV2)

Ica akkor sem csinálna semmit másképp, ha újrakezdhetné a játékot. „Én mindig magamat adtam, de ami a legfontosabb, minden helyzetben ember tudtam maradni. Ez azért nem mindenkiről mondható el sajnos. Voltak, akik kiállították a saját szegénységi bizonyítványukat. Szerintem sokan nem gondolták végig, hogyan kellene viselkedniük, vagy alapvetően sem ütik meg a kommunikációhoz szükséges minimális szintet – mondja, majd hozzáteszi: a különbséget akkor érezte leginkább, amikor hazatért. – Annyira más a saját barátaim társaságában. El is gondolkodtam, mennyire jó lett volna velük egy ilyen kaland. Akár hónapokra is elmehetnénk egy ilyen helyre ármány és intrika nélkül. Szerintem a nézőknek sem az állandó áskálódásra van szükségük. Sokkal inkább az emberségre, a jótettekre, a pozitivitásra, amikre persze szintén láthatnak majd példát.”

Rippel Ferivel jobban kijött (Fotó: TV2)

Semmit sem bánt meg

Ica nem tagadja, jót tett a lelkének, hogy visszatérhetett a reflektorfénybe. „A kilakoltatásom után anyagilag is nagyon jól jött a szereplés. Szóval egy szó mint száz, jó kaland volt. Ráadásul tovább fejlődött az ön- és emberismeretem, így én egész biztosan csak nyertem a műsorral. Egy pillanatig sem félek, hogy olyan felvétel kerül egy ország szeme elé, amit szégyellnem kellene.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!