Hazai sztár

A Nagy Ő korábbi nyertese pikáns helyzetbe keveredett: „A sors fintora, hogy egy műsorban szerepelnek az exeim!”

Kicsi a világ: együtt „portyázott” Amerikában Tóth Dávid és Sipos Dániel, akik egykor ugyanazt a csoda szép lányt, Szalai Laurát szerették.

Laura és Dávid a műsorban ismerkedett meg. A lány, bár utolsóként érkezett A Nagy Ő-villába, hamar az első lett a kajakos szívében. Meg is nyerte a párkereső realityt, és a tündérmese a kamerákon kívül is folytatódott. A forgatások után szinte minden napot együtt töltöttek, nyaraltak Horvátországban, megismerték egymás szüleit és barátait is. Úgy hitték, tényleg megtalálták a másik felüket. De amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlt a nagy szerelem. Az olimpikon lapunknak akkor azt mesélte, hogy a tizenegy év korkülönbség miatt nem működött a kapcsolatuk. Laura viszont picit másként látta a dolgokat, ő a szakításuk után úgy fogalmazott nekünk, hogy „ebben a kapcsolatban még lett volna.” Végül belátta, minden úgy jó, ahogy történt, a műsor adásba kerülésekor ugyanis már bőven túl volt a csalódáson, és újra megtalálta a szerelmet egy másik Dávid mellett.

Sipos Dani édesapjával, Sipos F. Tamással versenyez Dávidék ellen (Fotó: TV2)

Tiniszerelem volt

A Dávidokat azonban egy Dani előzte meg Laura életében, méghozzá Sipos Dani. Vagy ahogy sokan ismerik, Sipi, aki nem esett messze a fájától. Énekes édesapja, Sipos F. Tamás után ugyanis ő is a színpadon találta meg a hivatását, DJ lett. Saját YouTube-műsora is van, a TikTokon pedig majd’ 90 ezres követőtábora. Mindezek a sikerek még a kanyarban sem voltak, amikor tizenévesen ő és Laura egy pár lett. Tiniszerelem volt az övék, de évekig kitartottak egymás mellett, mígnem Laura úgy döntött, jobb, ha elengedik egymás kezét. Azóta Laurához hasonlóan Dani is megtalálta a párját, és a rajongói szerint barátnőjével, ­Dórával nagyon összeillenek.

Tóth Dávid Kucsera Gáborral az Ázsia Expresszben (Fotó: Archív)

„Lennék a helyükben”

Az Ázsia Expressz teremtette különös helyzetről megkérdeztük Laurát, kíváncsiak voltunk, az egykori Miss Nagy Ő hogyan éli meg, hogy exeit együtt látja a tévében. „Amikor megláttam, hogy mindketten szerepelnek a műsorban, nagyon felnevettem. Érdekes az élet. Ez a sors fintora… − mosolyog Laura. – Én már egyikükkel sem tartom a kapcsolatot, és alapvetően a műsort sem nézem, de természetesen azért belenéztem az egyik részbe, és jókat nevettem. Hatalmas kaland, amin most keresztülmennek, nagyon szívesen lennék a helyükben. Tavaly úgy volt, mi is megyünk Annabellával (Lovas Annabella szintén Tóth Dávid szívéért küzdött A Nagy Ő-ben – a szerk.) az Ázsia Expresszbe, de végül nem úgy alakult. Bármikor szívesen kipróbálnám magam ebben a műsorban.”

Laura nyerte el A Nagy Ő-ben az olimpikon szívét (Fotó: Archív)

Vajon tudnak egymásról?

Azt már tudjuk, Laura mit érez két volt barátja iránt, az viszont kérdés, Dávid és Dani között milyen a viszony. A DJ minden bizonnyal tudja, hogy az olimpikonnal egykor ugyanazt a lányt szerették, hiszen a tévében tavaly láthatta, amint Dávid szerelemre lobban Laura iránt. Hogy a kajakos tudja-e, ki ellen versenyzett, arról egyelőre nincs információ.

Kiemelt képek: Schumy Csaba, Birton Szabolcs/fotocentral.hu, TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!