Hazai sztár

Váradi Olasz: „Annyi szörnyűség ért minket, hogy az is csoda, hogy élünk”

A Váradi Roma Café énekese őszintén mesél élete legnagyobb drámájáról, a legkisebb gyermekükért folytatott küzdelmükről.

A fiatal zenész nem tervezte, hogy 34 éves korára már nyolcszoros apuka lesz, a sors mégis egy seregnyi utóddal áldotta meg őt és feleségét, Debórát. Gyerekeik: Márkó, Rico, Nicolász, Shekina, Ruben, Kira, Lia és Beni a szülők legnagyobb büszkeségei.

Fotó: Archív

Sorozatos sorscsapások

Váradi Róbert Márió – vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Olasz – családjának lelkierejét és összetartását már számtalanszor próbára tette az élet, a nyolcszoros apuka azonban a legkilátástalanabb helyzetekben sem veszítette el a reményt, és rendületlenül hitt az isteni gondviselésben. „Az utóbbi években annyi szörnyűség ért minket a családommal, hogy az is csoda, hogy élünk – kezdi lapunknak a The Voice felfedezettje, akinek élete négy évvel ezelőtt, hármas ikreik születésekor vett tragikus fordulatot. – Az ikerfiunk, Beni tüdőbetegen és két agyvérzéssel született. Szegénykém három hónapig volt lélegeztetőgépen, egyszer pedig még újra is kellett éleszteni. Senkinek nem kívánom ezt az időszakot, ráadásul nem elég, hogy a fiunk életéért küzdöttünk, közben a bátyámat is el kellett temetnem – meséli elcsukló hangon Olasz. – A feldolgozhatatlan veszteség ellenére azonban hálás vagyok a sorsnak a fiunkért, aki ma már szinte teljes életét él. Ugyan kezelésekre továbbra is járnunk kell vele, és az óvodát is egy speciális intézményben kezdte meg, mégis nem győzünk elég köszönetet mondani a Jóistennek: a hitünk ugyanis egy pillanatra sem rendült meg.”

Curtis csapatát erősíti a The Voice-ban (Fotó: RTL)

Félt, hogy nem értékelik a tehetségét

A 34 éves zenészt azonban nemcsak a hite segítette át a nehéz­ségeken, a zenéből is sok erőt merített, ami gyerekkora óta szerves része az életének. Most az RTL tehetségkutatójában Curtis versenyzőjeként bizonyítja, hogy őt bizony színpadra teremtették. „Korábban egy tehetségkutató válogatójára sem mentem el. Úgy gondoltam, nincs szükségem rá, hisz ismert előadó vagyok, járom az országot, és a zenélésből élek. Persze az is megfordult a fejemben, hogy mi van, ha az adott műsorban nem értékelik az igazi zenészeket, és be sem válogatnak, vagy idő előtt kiszórnak. Nyilván ezek a kérdések most, a The Voice-­nál is megfogalmazódtak bennem, ám mivel a családom nagyon szorgalmazta az ötletet, hogy részt vegyek a versenyben, ezért elmentem a válogatóra, és nem bánom, hogy megmérettetem magam.”

Kiemelt képek: RTL, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!