Hazai sztár

Danics Dóra és Banka Bence újabb kihívás elé néznek: „Erre mindenképpen megoldást kell találnunk”

A jelek szerint nemcsak álomszerűen indult, de úgy is folytatódik a Celebrandiban egymásra talált szerelmesek kapcsolata.

A párt még Horvátországban értük el, ami egyben közös életük első helyszíne volt, mivel Dórát nyaranta odaköti a munkája. „Tudtuk, hogy nagyjából két hónapig leszek a horvát tengerparton, így természetes volt, hogy Bence utánam jön. Nyilván az együttélésnek vannak kockázatai, de határozottan jól megy ez nekünk. Mindketten nagyon figyelünk egymásra és mindenre magunk körül, ez az egyik kulcsa ennek” – árulta el Dóra. „Az talán a legjobb az együttélésben hogy, minden annyira természetesen, magától értetődően működik kettőnk között, mintha mindig így lett volna – tette hozzá Bence. Mint mondják, a hasonló értékek, a pozitív életszemlélet mellett a spiritualitás is összetartó pillére a kapcsolatuknak. – Mindketten mélyen hiszünk az isteni gondviselés erejében. Szeretjük elemezni a különféle élethelyzeteket. Jól tudunk egymásnak tükröt mutatni” – ecsetelte Bence. „Reggelente általában úszással indítottuk a napot, majd egy nagyjából félórás légzőgyakorlat következett. De a jóga és a meditáció is a mindennapjaink része. Örülök annak, hogy ez egyfajta közös napi rutinná kezd válni” – avatott be Dóri.

Dóra az X-Faktorban mindenkit maga mögé utasított (Fotó: RTL)

Kellemes csalódás

Dóra 2014-ben nyerte meg az X-Faktort, azóta nem igazán engedett betekintést a magánéletébe, egészen az elmúlt hónapokig, miután elvállalta a szereplést a Celebrandi című produkcióban. „Eleinte voltak aggályaim. Főleg azzal kapcsolatban, mennyire tudom majd elengedni magam a kamerák előtt randizás közben. Annál is inkább, mert az elmúlt években igyekeztem teljesen elzárni a magánéletemet a nyilvánosság előtt. De rengeteget nyitott rajtam a műsor ilyen tekintetben is. Marha jó élmény volt, kellemesen csalódtam magamban – ismerte el. Először csak egy néhány soros szöveget látott Bencéről, amit egy fotó majd egy bemutatkozó videó követett. – Amit a videóban összerakott magáról egyedi, intelligens és spirituális volt. Láttam, hogy kreatívan gondolkodik, ami nagyon vonzó számomra. Egyértelmű volt, hogy szeretném megismerni, és többet megtudni róla.”

Fotó: Archív

Igencsak mozgalmas hetük volt

A forgatás végeztével nem volt kétséges, hogy tovább folytatják az ismerkedést. Ebben a véletlen is segítette őket. „Az utolsó forgatási napom elromlott kocsim, így a másnapra tervezett Horvátországi utazást csúsztatni kellett. Így lett egy extra hetünk Bencével ismerkedni. Ebbe az egy hétbe azután mindent bele akartunk sűríteni. Megismertük egymás családját, barátait is” – mesélte nevetve. Ezek után nem volt kétséges, amíg Bence nem tudja Dórát követni Horvátországba, a távkapcsolat is remekül működik majd. „Pont ez a távolság adott lehetőséget arra, hogy jobban megismerjük egymást. Órákon keresztül telefonáltunk, rengeteg dolgot megtudtunk egymásról. Ez a külön töltött egy hónap sokkal közelebb hozott minket egymáshoz, mintha otthon folytattuk volna a klasszikus randizgatást” – mondta Bence. A szerelmesek újabb kihívás elé néznek, hiszen a horvátországi vakáció véget ért, itthon pedig több száz kilométer választja majd el őket. „Bence Budapesten él, én Szombathelyen. Azt valljuk, hogy hosszú távon nem szeretnénk távkapcsolatban élni, úgyhogy erre mindenképpen megoldást kell találnunk” – fejezte be Dóri.

Együtt romantikáztak Horvátországban (Fotó: Archív)

De mit vegyek fel?

Bence Dóri anyukáját egy kiállításon ismerte meg. A legnagyobb fejtörést az okozta, milyen öltözékben jelenjen meg az eseményen. „Három össze­állítást küldtem el Dórinak, végül együtt kiválasztottuk a legmegfelelőbbet, és minden nagyszerűen alakult” – mondta nevetve.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!