Hazai sztár

Gáspár Bea a változókori problémáit is vállalja: „Megrémültem, hogy 50 éves leszek”

Rossz étkezési szokások, klimax és súlytöbblet. Ez az oka, hogy újra fogyókúrázni kezdett.

Két sikeres felnőtt gyermek édesanyja, aki nem csupán a családjára, a házasságára, de a karrierére is méltán büszke lehet. Gáspár Bea egyvalamivel azonban roppant elégedetlen, ez pedig az alakja. „Szeretném visszanyerni a két évvel ezelőtti formámat, és újra egészségesnek, fittnek érezni magam” – adja hírül a közösségi oldalán.

Sokan támadták

Hogy elérhesse célját, két hónapja belekezdett egy irányított diétába, amihez súlycsökkentő tablettákat is szed. És azóta a dicséretek sem maradnak el, mindenki látja a változást. Pedig milyen sokan támadták, amikor három évvel ezelőtt kés alá feküdt, és egy gyomorszűkítő műtét során a gyomra nyolcvan százalékát eltávolították! Az egyáltalán nem veszélytelen beavatkozásról máig kevesen tudják, hogy azt Bea elsősorban az egészsége és nem a súlya miatt vállalta be. Akkor alig pár hónap alatt 46-os konfekcióméretről 40-esre fogyott, viszont számára sok szenvedéssel járt a drasztikus súlycsökkenés. Nehezen szokta meg, hogy kis adagokat ehet, és ha ezt a szabályt megszegte, óriási fájdalmai voltak.

Büszkén mutatta meg új alakját a nagy fogyás után (Fotó: Borzi Vivien)

Rendeződtek a gondjai

Most újra a szakemberek hozzáértésében bízik, és egy étrend-kiegészítő segítségével próbál tizenhárom kilótól megszabadulni. Ennyit hízott ugyanis a gyomorszűkítő műtét óta. „Bár a tavalyelőtti műtétem után leadott kilóknak köszönhetően a pajzsmirigy- és a cukorproblémáim is rendeződtek, ennek a súlynak a fele mostanra visszakúszott rám, tehát már csak a leadott súlyom felét tudtam megtartani. Nagyon megrémültem, mert jövőre 50 éves leszek, és a változókor összes tünetét produkálom, egyelőre a hőhullám kivételével. Nagyon lelassult az emésztésem, ha összevissza eszem, puffadok és vizesedek is” – írja.

„Nem kell aszkéta életmódot folytatnia”

Az eredmény pedig szemmel látható, hiszen nyolc kilót fogyott eddig. A kezdeti sikerek után azonban, mint megtudtuk, augusztusban kicsit megállt Bea fogyása, mivel egymást érték a születésnapok a családban, és bizony a tortáknak ő sem tudott ellenállni. „Nincs is erre szükség, mert a kapszula mellett, amit Bea asszony napi kétszer szed, nem kell aszkéta életmódot folytatni – árulja el a táplálék-kiegészítőt gyártó cég ügyvezető igazgatója. – Éppen azért választottuk reklámarcnak, mert amellett, hogy felvállalja a változókori problémáit, szeret enni, ugyanakkor eltökélt a változásokra. A kapszulának, amelyet cégünk biztosít számára, nincs hashajtó hatása, így a mindennapi életvitelét sem befolyásolja. Mindössze napi két kapszulát kell szednie a diéta mellett. Pontosan tudja, hogy az életkorából fakadó hormonális változások is hozzájárulhatnak a súlygyarapodáshoz, és a sós ropogtatnivalóknak nehezen tud ellenállni. Ám a diétájában főleg salátákat, csirkehúst, leveseket kell fogyasztania, a szénhidrátot, a nassolnivalókat pedig kerülnie kell.”

Most már nemcsak a saját, hanem a lányai sikereire is büszke lehet (Fotó: Archív)

Így sportol

Bea sokszor hangoztatta, hogy a sport nem az ő világa, ám végre ő is rátalált egy számára kényelmes megoldásra. Az infrashape mellett jelenleg LPG testkezelésre is jár, amely abban segíti, hogy ne legyen narancsbőrös.

Kiemelt kép: Pharmax

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!