Hazai sztár

Láng Eszter, Hajdú Péter menyasszonya: „Megnyugtat, hogy van saját egzisztenciám, és azt gondolom, ez a páromnak is imponál”

Mint Eszti meséli, semmire sincs idejük, még összeházasodni sem, de ez nem panasz, most a munka az első, és persze tündéri kisfiuk, a másfél éves Domi.

Bár az édesanya pontosan tudja, hogy nem lehet otthon is és az üzleti életben is folyton száz százalékot nyújtani, azért ő törekszik rá. Az utóbbi hetekben többször érezte úgy, hogy majd’ szétszakad, de már látja a végét.

Az üzlet nem várhat, kell a segítség

Számolja a napokat, várja, hogy újra kinyisson a kisfia bölcsődéje. „Mit napokat, az órákat! – kezdi nevetve Eszti. – Öthetes leállás van, és bár próbáltunk rá felkészülni, erre nem lehet, pláne nem úgy, hogy csupa váratlan dolog történik. Lebetegedett a bébiszitterünk, édesanyámnak, aki a legnagyobb segítségem, ekkorra esett a nyaralása. Peti is gőzerővel az új műsorára készül. Ráadásul az üzlettársammal, Mattesz Csillával a meglévő hét Baby Spa mellett szeptember végéig hat új üzletet nyitunk – például Debrecenben, Nyíregyházán, Balatonfüreden –, ami finoman szólva is rengeteg melóval jár. Erről szól most az élet, de még inkább az anyaságról, a kettő között meg igyekszem jól lavírozni. Emlékszem, korábban mennyire tartottam a bölcsődétől. Majdnem bele is buktunk! Ha nincs a két szuper bölcsis nénink, akik biztattak, tartsak ki, egy-két hét, és Domi megszereti a bejárást, feladtam volna. Mondtam nekik, hogy az én gyerekem képtelen lesz elengedni engem – és persze én is őt –, nem fog ez nekünk menni. Hál’ isten, nekik lett igazuk! A kisfiam mindössze 9:30-tól 14 óráig van a bölcsiben, és ez idő alatt a munkáim nagy részét le is tudom, tehát mire megyek érte, ténylegesen ’anyaüzemmódra’ tudok váltani. Na ez az, ami a nyáron teljesen borult…”

Fotók: Archív

„Akár holnap oltárhoz állnánk”

Nem kérdés, Esztinek Domi az első, de ettől még a karriere is nagyon fontos a számára. „Megkaptam már, hogy Peti mellett megtehetném, hogy főállású anyuka legyek. És megértem azokat a nőket, akik erre vágynak, én viszont szeretnék dolgozni, szeretnék az üzleti életben sikereket elérni. Megnyugtat, hogy független vagyok, hogy van saját egzisztenciám. Azt gondolom, hogy ez a férjemnek is kimondottan imponál. Igen, Petit a férjemnek hívom, annak tekintem, noha még nem esküdtünk meg, nem volt hetedhét országra szóló lakodalmunk. Nem is tudom, mikor lesz arra időnk. Ha valaki elénk állna azzal, hogy megszervezi a nagy napunkat, és nekünk kétszer tíz percnél nem kellene többet foglalkoznunk vele, azonnal rávágnánk, legyen! Akár már holnap oltárhoz állnánk, mivel biztosak vagyunk egymásban, és a legnagyobb örömmel mondanánk ki az igent. Különben jókat szoktunk mulatni azon, hogy a sajtó többet foglalkozik az esküvőnkkel, mint mi magunk – jegyzi meg mosolyogva. – De erre most még várni kell. Mi már annak is örültünk, hogy idén nyáron legalább nyaralni eljutottunk. Mondjuk, azt hagyjuk is, hogy mi a férjemmel közben mennyit pihentünk.”

Fotó: Archív

Tündéri kisfiú

Eszter mosolyogva mesél hármójuk vakációjáról. „Mindent elkövettünk annak érdekében, hogy a fiunk jól érezze magát, hogy rengeteg élmény érje őt, még ha erre később nem is fog emlékezni. Ezzel szemben mi fáradtabban jöttünk haza Ciprusról, mint ahogy kimentünk. Domi másfél éves, abban a korban van, amikor egy pillanatra sem lehet levenni róla a szemünket. Ráadásul nagyon aktív kisgyerek, plusz akaratos is. Elképzelni nem tudom, milyen az, ha egy gyerek eljátszik magában. Domi nem ilyen… Bevallom, ezt én rontottam el. Annyira igényli a figyelmemet, hogy még egy gyors mosogatást sem tudok mellette megcsinálni. Kivéve, ha alszik – neveti el magát. – Az alvással viszont jól állunk. Most, hogy kijött minden foga, végre átalussza az éjszakát, így mi is. Különben meg tündéri, csodálatos, mosolygós, kiegyensúlyozott kisfiú. Az utóbbihoz a bölcsis lét is nagyban hozzájárult. És már csak egy kicsit kell kitartani, és szeptembertől visszaáll a rend, legalábbis Petivel nagyon bízunk benne.”

Apuka a hajrában

„A férjem természetesen segít a kicsi körül, de mivel ő is roppant elfoglalt, nem tud fél napokat Domira vigyázni, amíg én megbeszéléseken ülök – mondja Eszti. – Új műsoron dolgozik, a Beköltözve szeptemberben indul a YouTube-on, tehát a hajrában van vele dolga bőven.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!