Hazai sztár

Puskás-Dallos Bogi és Peti: „Ez a munka a házasságunkra is pozitívan hatott”

Nem tudhatták előre, milyen lesz, amikor együtt vezetnek műsort. Most elmesélik, hogyan élték meg ezt az időszakot.

Az idei év sok újdonságot hozott a Puskás-Dallos házaspár életébe: első gyermeküket várják, először adtak elő duettet, és először próbálhatták ki magukat együtt műsorvezetőként, hiszen ők vezetik az RTL Celebrandi című műsorának randiügynökségét. A forgatás már befejeződött, azonban a nézők most láthatják, miként alakulnak a celebek randijai.

A stréber és a spontán

„Nem idegen számunkra, hogy együtt álljunk kamerák elé, bár azért ebben a feladatban jócskán volt újdonság, hiszen műsorvezetőként még sosem dolgoztunk együtt – mondja Bogi. – Az X-Faktorban együtt mentorkodtunk, de tulajdonképpen akkoriban még éppen csak alakulóban volt a kapcsolatunk. Azt kell mondanom, hogy ebben az új feladatban nagyon jól működtünk együtt. Ez az év egyébként is nagyon sok újdonságot hoz az életünkbe, és ez volt az egyik, aminek nagyon örültünk.” „Úgy érzem, hogy Bogival abszolút kiegészítjük egymást, a műsorvezetés során is – veszi át a szót Peti. – Ő az a típus, aki például a barátnőinek is szívesen ad tanácsokat szívügyekben, és úgy láttam, hogy itt is sikerült hamar elengednie magát.” „Azért azt mondjuk el, hogy kéretlenül soha nem ártom bele magam mások magánéletébe – egészíti ki Petit a felesége. – De az tény, hogy kettőnk közül én vagyok a stréber, aki mindig jegyzetelte, hogy a párt kereső hírességek, ­illetve ahogy mi hívjuk őket, a kliensek, mit mondanak, és később szembesítem ezzel őket. Peti sokkal spontánabb, de aztán egy-egy gondolattal mégis tökéletesen sikerült megfognia a lényeget. Én folyamatosan tanulom az önismeretet, de nem vagyok pszichológus, ahogy Peti sem az, mi egyszerűen csak a saját meglátásainkat, tapasztalatainkat tudtuk megosztani a többiekkel.”

Az X-Faktor idején még alakulóban volt a kapcsolatuk (Fotó: RTL)

Egy kis nosztalgia

A forgatások alatt Boginak és Petinek is meg kellett nyílnia, olykor saját érzelmeikről, tapasztalataikról mesélni a többieknek. „Ez a munka a házasságunkra is pozitívan hatott, felidéztük a saját kapcsolatunk kezdetét, a megismerkedésünket, az első randikat, és jót is tett nekünk a nosztalgiázás – mondja a feleség. – Fontos tanulság, hogy ha az emberi kapcsolataink építéséről van szó, le kell vetkőzni az előítéleteinket, a túlzott elvárásokat, a rossz reflexeket.” „Én is úgy érzem, hogy mi magunk is tanultunk ebből az egészből – teszi hozzá Peti. – Például arról, hogy a korábbi kapcsolatainkból vagy éppen a szüleinktől milyen rossz beidegződéseket hozhatunk magunkkal, amik aztán rossz hatással lehetnek a mi párkapcsolatunkra is. Micsoda önvizsgálat kell ahhoz, hogy ne ismételjük meg a korábbi hibákat! Ajándék az élettől, hogy Bogival együtt dolgozhattam ebben a műsorban, mert az adások tanulságai beépülhettek a mi kapcsolatunkba is. Többek közt rájöttem arra is, hogy vita közben érdemes kicsit kívülről nézni magunkat, és mindig inkább az alapján döntést hozni.”

Fotó: Archív

Hazavitték a munkát

Miután leálltak a kamerák, Bogi és Peti nem tudták elengedni a napi történéseket. „Be kell vallanunk, hogy sokszor hazahoztuk a munkát – mondja Bogi. – Itthon is arról beszélgettünk, ami a forgatásokon történt. Teljesen beszippantott minket a kliensek párkeresésének története.” Az énekesnő nem panaszként mondja mindezt, hiszen hatalmas ajándéknak tartja, hogy ilyen sok időt tölthettek együtt. „De azért szerencsére így is mindenkinek maradt énideje. Én általában hamarabb elfáradtam, úgyhogy Petinek esténként jutott néhány óra egyedül a teraszon, de nekem is volt időm kicsit elvonulni a kedvenc sorozatommal. Sőt, azt kell mondanom, hogy amióta a forgatások véget értek, már később alszom el, úgyhogy azóta Petinek kevesebb szabadság jut” – nevet Bogi.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!