Hazai sztár

Németh Kristófot nem kellett félteni: „Voltam csábító és elcsábított is”

Hamarosan háromgyerekes apaként természetesen ez már a múlt, mostanában mégis sokat foglalkoztatja az online­ társkeresés témája.

No nem magánemberként! Hanem a Fórum Színház Love.hu című előadás kapcsán, amelynek ő lett az egyik főszereplője. A darab témája pedig, be is vallja őszintén, kimondottan érdekli, már csak amiatt is, mert sosem volt benne része. Volt időszak, hogy okkal nem ismerkedett. Ha pedig úgy érezte, készen állt egy új kapcsolatra, mindig vette a bátorságot, hogy személyesen szólítsa le a kiszemeltjét. „Maradjunk annyiban, nem kellett félteni, ha a csajozásról volt szó… – kezdi nevetve a 47 éves színész. – Természetesen ez már a múlt, így ennyi idő távlatából azt is bevallhatom, akadtak egyéjszakás kalandjaim is. Voltam csábító és elcsábított is. De ahogy benő az ember feje lágya, csak megváltozik. Legalábbis én így voltam ezzel – magyarázza. – Ezt megelőzően viszont éltem annak a lehetőségével, hogy a humorom, a karakterem bejött a nőknek. Zárójelben jegyzem csak meg, hogy ezt a nagyobb fiam, a 15 éves Lóci is örökölte. Népszerű a lányok körében, bár erről én hivatalosan nem tudhatok… A csajozás tabutéma köztünk. A feleségemnek, Zitának viszont majd’ mindent elmond, de mindez érthetően a kettejük titka. Ám van szemem, látom, hogy néznek rá a lányok. Ha engem kérdeznek, neki sem kell majd társkeresőkre regisztrálnia… – tréfálkozik. – És még mielőtt el lennék könyvelve szoknyapecérnek, muszáj elmondanom: alapvetően szerelmes kapcsolatokban éltem, amelyekben hűséges voltam. De bizony volt olyan szakasza is az életemnek, amikor évekig egyedül voltam. Miután elváltam az első feleségemtől, és ketten maradtunk Lócival, nem akartam kapcsolatot. Csakis a fiamra szerettem volna odafigyelni.”

Fiával, Lócival (Fotó: Forgács Bea)

Visszaéltek a nevével

Mint sok más híres emberrel, vele is megtörtént, hogy ha ő nem is, más valaki viszont regisztrált a nevével és a fotójával valamelyik társkeresőre. „Volt ebből komoly gubancom is – meséli. – Hosszú évekkel ezelőtt történt, amikor komolyabban udvaroltam egy hölgynek. Szépen alakultak köztünk a dolgok, majd egyszer csak eltűnt. Nem írt vissza, ha hívtam, nem vette fel a telefont, láthatóan került engem. Hosszú évekkel később derült csak ki a félreértés, hogy egy ’másik’ Németh Kristóffal is csetelt, aki szörnyű dolgokat írt neki. De olyan is volt, hogy egy férfi ismerősöm kérdezett rá, amikor véletlenül összefutottunk, hogy mégis mi ütött belém, miért hagyok neki éjszakánként betegebbnél betegebb üzeneteket… Szóval ilyen sajnos van. De tehetetlen vagyok a csalókkal szemben – hangsúlyozza. – A neten ráadásul mindenki azt mond magáról, amit csak akar. És itt csatolnék vissza a Love.hu című romantikus vígjátékunkhoz, ami részben épp erről szól. Hogy állítunk magunkról valamit, ami akár köszönőviszonyban sincs a valósággal, és ami rögvest kibukik, amint sor kerül a személyes találkozóra.”

Színpadi partnerével, Kiss Anna Laurával remekül kijönnek (Fotó: Forgács Bea)

„Hajtott a kíváncsiság”

Eredetileg nem Kristóf volt a Love.hu főszereplője, nemrég vette át a feladatot Lengyel ­Ferenctől. „Őszinte leszek, valahol mindig is hajtott a kíváncsiság, hogy kipróbáljam az online ismerkedést. Végül ez kimaradt az életemből, de most, az előadásnak köszönhetően legalább egy kis ízelítőt kaphatok belőle. És ez új, hiszen csak nemrég kezdtem el játszani. Feri – aki különben a darab rendezője is – adta át nekem a szerepet, ő kért meg rá, hogy vállaljam el. Először nemet mondtam, mert úgy éreztem, nehéz lenne összeegyeztetni más munkáimmal. Volt is két színészjelöltem – magam helyett Száraz Dénest, illetve a Beleznay­ Endrét kértem fel a szerepre. De mivel az elfoglaltságaik miatt nem tudták vállalni, maradtam én. A kollégáim mondták, hogy igazgatói kötelességem megcsinálni – mondja nevetve. – De tényleg nem bánom, hogy így alakult, sőt! Imádom játszani, és úgy vélem, Kiss Anna Laurával remek párost alkotunk a színpadon. És már nem csak a Fórum Színházban adjuk elő Szentendrén, ugyanis lett egy Hotel Színház-projektünk is, tehát kivisszük a darabot a kőszínházból” – újságolta lelkesen.

Kiemelt kép: Forgács Bea

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!