Hazai sztár

Az álommeló versenyzője: „Úgy döntöttem, felmondok, vállalom a kockázatot, és benevezek ebbe a versenybe”

Vámosi Marcell egy nagyon hiteles embert ismertem meg az üzletember személyében.

Az álommeló 26 éves versenyzője hatalmas áldozatot hozott a műsorért. „Úgy éreztem, hogy ez egy óriási lehetőség. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy Magyarország egyik legsikeresebb üzletembere mellett dolgozhatnak. A műsor előtt egy multinacionális cég alkalmazottja voltam kontrolling­területen. Nagy szívfájdalom volt otthagyni őket, de amikor mérlegre tettem, hogy mekkora lehetőség lenne ­Balogh ­Leventének dolgozni, és hogy ilyen csak egyszer adódik az ember életében, akkor úgy döntöttem, felmondok, vállalom a kockázatot, és benevezek ebbe a versenybe – magyarázza ­Marcell. – Arra gondoltam, csak akkor van esélyem Az álommelóban, ha száz százalékig erre a műsorra koncentrálok, ehhez azonban el kellett búcsúznom a régi munkaadómtól.”

Marcell egy multinacionális cég alkalmazottja volt (Fotó: RTL)

A fiú hosszú utat tett meg, amíg megkapta élete első állását. „Hajdú-Bihar megyéből származom, a szüleim Polgáron élnek, én Debrecenbe jártam középiskolába, az egyetemet pedig Hollandiában kezdtem és Budapesten fejeztem be. Az egyetem alatt annál a cégnél voltam gyakorlaton, ahol végül nyolcórás állást kaptam. Ezt hagytam most ott – mondja a jelölt, aki arról is mesél, milyen embernek ismerte meg a milliárdos Balogh Leventét. – Annak ellenére, hogy milyen sikeres az üzleti életben, egyáltalán nem szállt el magától, két lábbal a földön áll, és az első pillanattól kezdve nagyon közvetlen volt mindannyiunkkal. Végig őszinte volt az elvárásaival kapcsolatban is, egy egészen hiteles embert ismertem meg a személyében.”

A sportban is sikeres

„Már Debrecenben is fociztam, amit Budapesten is folytattam, és jelenleg az Újpest futsaljátékosa vagyok – mondja Marcell. – A munka mellett mindig fordítottam időt a sportkarrieremre is.”

Kiemelt képek: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!